Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Jef Van Den Berghe doet dakwerken in regio Westerlo voor hellende en platte daken inclusief lood- en zinkwerken

Zoekt u een betrouwbare dakwerken specialist in de regio Westerlo? Dan bent u aan het juiste adres bij Jef van den Berghe uit Westerlo. Het bedrijf is niet alleen actief als dakwerker in Westerlo en de wijde omgeving, maar doet bovendien schrijn- en dakwerken. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd voor zowel particulieren als voor bedrijven. Of u nu een plat dak of een hellend dak heeft, Jef van den Berghe uit Westerlo staat voor u klaar. Het gaat om algemene schrijn- en dakwerken, inclusief lood- en zinkwerken. Zaakvoerder Van den Berghe bespreekt de mogelijkheden en blijft binnen uw budget.

Stormschade aanpakken voor het erger wordt

Het aannemersbedrijf Van den Berghe legt niet alleen nieuwe daken. U kunt ook bij ze terecht voor kleinschalige dakrenovaties, dakherstellingen en voor het verhelpen van stormschade. Vooral bij acute schades is het belangrijk dat u snel wordt geholpen voor de gevolgen zich verder uitbreiden. Het is een voordeel om Van den Berghe in zo’n situatie in te schakelen. Hij zal meteen contact met u opnemen voor een afspraak. Na het overleg met de verzekeraar wordt zo spoedig mogelijk de eerste actie ondernomen. U krijgt een plan van aanpak op maat waar u tevreden mee zult zijn.

Besluit nemen in goed overleg met klant

De extra diensten bij Van den Berghe uit Westerlo maken uw project compleet. Bij het vernieuwen of herstellen van een dak komen vaak de nodige lood- en zinkwerken kijken. Ook het bekleden van oversteken is een van Jefs specialiteiten. Ten slotte zorgt hij niet alleen voor uw dak, maar bekijkt hij graag de volledige uitstraling van uw woning. U krijgt het juiste advies over uw situatie en de mogelijkheden van de verschillende materialen die kunnen worden toegepast. Daardoor kunt de juiste beslissing nemen. Zelf zegt Jef hierover: “Ik waardeer het als de klant zelf al enig idee heeft van de best mogelijke oplossing.”

Project uitvoeren voor redelijke kostprijs

Als schrijnwerker contacteert u hem ook voor uw raamwerk, trappen, kasten en keukens. Bij schrijnwerken is het de bedoeling om loze ruimten effectiever te kunnen benutten. Dat geldt zeker voor kasten en keukens. Van den Berghe is een vakman die voor de minste kosten uw ruimte weet op te waarderen door het toelaten van meer licht door een nieuw raamwerk. De betere indeling maakt uw woning meer waard. Ook voor deze aanpassingen krijgt u eerst vakkundig advies. Daarna wordt een offerte opgesteld. U krijgt met Jef van den Berghe een betrouwbare uitvoerder van uw project.

Contacteer Jef van den Berghe in Westerlo voor een afspraak of een offerte en kijk op Facebook naar de realisaties.

Jef Van den Berghe, Westerlo

Jef Van den Berghe

Verkavelingsstraat 20
Westerlo


Zoekwoorden: Dakwerken, Hellende daken, Platte daken, Dak renovatie, Lood werken, Zinkwerken, Herstellingen
Rubrieken: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.