VW-Roof, Waregem

Heeft uw nieuwbouwwoning een plat dak? Of wilt u het platte dak van uw woning renoveren? Pascal Vanwynsberghe is als werkend zaakvoerder actief in West- en Oost-Vlaanderen. Hij kan u voorzien van deskundig advies en zorgt voor een perfecte afwerking. Het materiaal komt van de Belgische merken De Boer en Iko en zijn van hoge kwaliteit.

Asfalteren van platte daken

In de tweede helft van de 20e eeuw werden er in BelgiŽ veel huizen met platte daken gebouwd. Deze daken moeten goed beschermd worden tegen weersomstandigheden. Wij kunnen uw platte dak op drie manieren opbouwen: warm dak, koud dak en omgekeerd dak.

VW-roof (Dakwerken), Waregem

Vernieuwing dakbedekking

Het renoveren van een dak is vaak goedkoper dan het vernieuwen. Op welke manier wij u van dienst kunnen zijn is afhankelijk van de bestaande constructie en de persoonlijke voorkeur. U kunt bijvoorbeeld denken aan een overzetdak of gedeeltelijke vernieuwing.

Naast deze service kunnen we u ook helpen bij het plaatsen van een dakkoepel. Wij denken ook graag met u mee op het gebied van premies en belastingvermindering. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op.

VW-roof (Dakwerken)

Plasstraat 40
WaregemWebsite:


Zoekwoorden: Asfalteren, Platte daken, Roofing, Renovatie van daken, Nieuwe platte daken, Renovatie platte daken
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.