Algemene Dakwerken Schrijvers, Genk

Vertrouw op de ervaring van een echte dakdekker!

Plaatsen van een dakkapelAlgemene Dakwerken Schrijvers beschikt over 25 jaar vakmanschap in daken. Hij is gespecialiseerd in algemene dakwerkzaamheden. Zaakvoerder Franco Schrijvers staat zelf nog steeds op het dak om voor elk nieuwbouw- of renovatieproject de hoogste kwaliteit te garanderen. We plaatsen ook carports.

Diensten

Bij Algemene Dakwerken Schrijvers kunt u terecht voor de volgende diensten:

  • Dakwerken: Hellende en platte daken, nieuwbouw- of renovatieprojecten, leien daken maar ook voor het plaatsen van een dakkapel of het reinigen van uw dak bent u bij ons aan het juiste adres.
  • Schadeherstel daken: Voor spoedgevallen bij beschadiging van uw dak. Wij zorgen dat u veilig en droog komt te zitten. Is het herstellen van uw dak niet direct mogelijk, dan zorgen wij voor een noodoplossing.

Neem dus zeker eens contact op wanneer u een expert in hellende daken en platte daken zoekt, voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Hellende daken

Algemene Dakwerken Schrijvers

Sintelstraat 11
GenkWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Platte daken, Hellende daken, Dakproject, Dakbedekking
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.