Vermaco Dakwerken, Deinze

Wij hebben aan al meer dan 2.500 daken gewerkt. Vertrouw ook op de jarenlange ervaring van Vermaco Dakwerken voor uw renovatie- of nieuwbouwproject. U kunt ons iedere werkdag van 07.00-20.00 bellen.

Vermaco, Deinze

Dakwerken

U kunt ons benaderen voor kleine herstellingswerken en voor volledig nieuwe dakcontructies. Wilt u uw bestaande dak vervangen? Wij overleggen graag met u over de mogelijkheden. Voor alle daken maken wij gebruik van hoogwaardig materiaal zoals dakpannen van Pottelberg of Disch en tegelpannen van Koramic. Daarnaast kunnen we leien plaatsen. We kunnen ook dakramen van Velux voor u plaatsen, deze laten veel licht binnen maar zorgen toch voor een goede isolatie. De afmetingen, kleur en afwerking kunt u natuurlijk zelf uitkiezen.

Zink, koperwerken en Roofing op EPDM

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van dak- en hanggoten van zink en koper. We plaatsen de hanggoten en afvoeren met behulp van inoxhaken. Uw schouwen en dakkapellen van lood werken we bij met patineerolie. Wanneer uw woning een plat dak heeft kunnen we roofing of EPDM-rubber plaatsen.

Isolatiewerken

Een goed ge´soleerd huis zorgt voor comfort en een lage energierekening. Wij kunnen isolatie plaatsen tussen de spanten en draagconstructie, dit is afhankelijk van het soort project, een renovatie of nieuwbouw.

Wij komen graag bij u langs voor een offerte en kunnen u voorzien van professioneel advies over de mogelijkheden en materialen.

Vermaco, Deinze

Vermaco

Vaart Rechteroever 195
DeinzeWebsite:

Maandag
08.00-20.00
Dinsdag
08.00-20.00
Woensdag
08.00-20.00
Donderdag
08.00-20.00
Vrijdag
08.00-20.00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Zoekwoorden: Dakpannen , Leien daken, EPDM, Roofing, Zinkwerk, Koperwerk, Isolatiewerk, Nieuwe daken, Renovatie van daken
Categorieën: Dakwerken, Dak- en zinkwerken, Dak Isolatie, Zinkwerken, Dakreparaties

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.