Nick De Smedt, Sleidinge

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw schrijn- en dakwerken? Dan bent u bij Nick De Smedt uit Sleidinge aan het juiste adres! Wij zorgen dat uw renovatieproject in goede banen worden geleid en uw nieuwbouwprojecten vakkundig worden afgewerkt. Dat laatste is de specialiteit van Nick De Smedt Schrijn- en dakwerken. Met maar liefst meer dan vijf jaar aan ervaring op de teller bieden wij u verschillende dienstená aan. Onze firma is actief in zowel Oost- als West-Vlaanderen.

U kunt bij ons uw interieur helemaal naar uw zin laten inrichten. Bij deá houtwerken kunnen eveneens Gyprocwerken uitgevoerd worden om kamers af te werken of om een zolderinrichting te voorzien.

Toekomstgerichte daken: Een waterdicht dak is erg belangrijk voor de toekomst van uw gebouw. Nick De Smedt Schrijn- en dakwerken legt dakbedekkingen op alle vormen en types van daken. Het complete werk wordt hierbij uitgevoerd met timmer-, isolatie-, zinkwerk Ún het plaatsen koepels en dakkapellen. De dakwerker geeft u alle opties en u kan inspiratie voor uw daken opdoen in de fotogalerij.

Stralende buitengevels: Ook aan de buitenzijde van uw gebouw rekent u op de professionele inzet van de Oost-Vlaamse zaak. Met een andere gevelbekleding ziet uw woning er weer helemaal als nieuw uit, zeker wanneer de passende ramen en deuren zijn geplaatst. Uw tuin krijgt tot slot alle troeven mee dankzij de buitenschrijnwerken zoals het installeren van carports, tuinhuizen en poolhouses.

Kijk gerust eens op onze website voor onze overige diensten zoals:

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op!

Dakwerken, Ramen & Deuren, Dakwerken, Binnenschrijnwerken, Buitenschrijnwerken, Dakontmossingen, Ontmossingswerken, Lood en zinkwerken, Gyprocwerken, Gevelbekleding en Zolderinrichting in Sleidinge, Oost-Vlaanderen.

Nick De Smedt

Sanderuslaan 75
Sleidinge

Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Dakwerken, Binnenschrijnwerken, Buitenschrijnwerken, Dakontmossingen, Ontmossingswerken, Lood en zinkwerken, Gyprocwerken, Gevelbekleding, Zolderinrichting
Categorieën: Dakwerken, Ramen & Deuren

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.