Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

De Kleinen Dakwerken uit Nieuwerkerken voor een duurzaam resultaat tegen een scherpe prijs

Op zoek naar een dakwerker in de regio van Oost Vlaanderen of Vlaams Brabant? Bij De Kleinen Dakwerken bent u aan het juiste adres. Sinds mei 2019 is het bedrijf actief - intussen zijn al veel klanten tot grote tevredenheid geholpen. Er is geen vorm of soort dak dat nog geheimen kent voor vakman en zelfwerkend patroon Kevin. Hij helpt u graag verder met een brede waaier aan diensten. U kunt onder andere terecht voor dakisolatie, roofingswerken, het behandelen van schouwen, zolderisolatie, gevelbekleding, het herstellen van dakgoten en velux dakramen plaatsen. Er wordt enkel gewerkt met uitstekende materialen zoals Derbigum en EPDM.

28.jpg - De Kleinen Dakwerker, Nieuwerkerken (Aalst)

Werkzaamheden De Kleinen Dakwerken

Bij De Kleinen Dakwerken uit Nieuwerkerken kunt u rekenen op een brede waaier aan diensten. U kunt onder andere terecht voor:

  • Hellende Daken: zaakvoerder Kevin heeft ruime ervaring in zowel nieuwbouw als renovatie. Zo kan hij uw project uitstekend begeleiden en hellende daken te Aalst en omstreken te voorzien van een mooie bedekking. Alle soorten materialen zijn mogelijk, net als ramen of goten voor afwerking. Een dak is uiteraard een grote investering, maar zorgt ervoor dat u er vele jaren droog en goed geïsoleerd bij zit.
  • Platte Daken: Ook voor de herstelling en/of aanleg van nieuwe platte daken kunt u rekenen op goede afwerking van de dakdekker. U kunt rekenen op de beste kwaliteit materialen. Uiteraard staat service voorop. De opdrachten worden nauw nagelopen met u, zodat de oplevering precies aan uw wensen voldoet. Ook voor herstellingen aan uw bestaande platte dak kunt u op de goede service van De Kleinen Dakwerken rekenen.
  • Zolderisolatie: Investeren en toch besparen? Klinkt misschien raar, maar dat is precies wat u doet met het isoleren van uw zolder. Met de juiste materialen en aanpak kunt u jaarlijks tot zelfs 30% op uw energiekosten besparen. Uw zolder isoleren kan voor gemiddeld huishouden zowat 800 tot 1.000 m³ aardgas besparen. Uw woning wordt comfortabeler en zal meer waard zijn dankzij een betere EPC-score. De investering betaalt zich dan snel terug. Bovendien voldoet het zo aan de nieuwe Vlaamse regelgeving rondom woningisolatie.

Uitstekend advies en scherpe prijzen

Na meer dan 15 jaar werkervaring in de branche is Kevin een eigen avontuur begonnen: De Kleinen Dakwerken. De nadruk van de onderneming ligt op degelijk advies, correcte prijzen en een goede opvolging van de werken. Opmetingen en offertes zijn steeds gratis aan te vragen. De materialen worden nadien samen met u bekeken via brochures, waarbij Kevin u het beste advies geeft over de prijs en kwaliteit en om alle mogelijkheden te bekijken. U kunt rekenen op een strak resultaat dat nog lange tijd goed meegaat. Van gevelbekleding tot dakwerken: u kunt bij De Kleinen Dakwerken uit Nieuwerkerken terecht.

Wilt u meer informatie ontvangen over de diensten? Neem dan gerust contact op. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

64.jpg - De Kleinen Dakwerker, Nieuwerkerken (Aalst)

 

 

 

Logo De Kleinen Dakwerker uit Nieuwerkerken (Aalst)

De Kleinen Dakwerker

Kwalestraat 136
Nieuwerkerken (Aalst)

De Kleinen Dakwerker in Google

Website: www.dekleinendakwerker.be

Zoekwoorden: Dakisolatie, Roofingswerken, Velux dakramen plaatsen, Behandelen van schouwen, EPDM, Zolderisolatie, Gevelbekleding, Derbigum, Herstellen van dakgoten
Rubrieken: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.