Lucrofit Haarden, Dilbeek

U wilt een haard in uw woning plaatsen? Dan bent u bij Lucrofit Haarde aan het juiste adres. Kachels en haarden die garant staan voor betrouwbaarheid, efficiŽntie, elegantie en gebruiksgemak. Onze haarden brengen niet alleen sfeer in uw huis maar ze zorgen ook voor een lekkere warme kamer. M-Design produceert verschillende types haarden zoals: Gashaarden, Inbouwkachels en Centrale haarden. De haarden en kachels van M-Design zijn van een bijzondere hoge kwaliteit en ze zien er visueel erg aantrekkelijk uit. Ze worden in-house ontworpen, geproduceerd en grondig gecontroleerd. Onze toestellen kennen een performant verbrandingssysteem en een ideaal luchtspoelsysteem. Ook worden onze schouwen en haarden gekenmerkt door een uitzonderlijk hoog gebruiksgemak en een oogstrelend design.

Voor de mooiste/beste Haarden en Kachels komt u uiteraard bij Lucrofit Haarden

Voor meer informatie over onze producten bezoekt u eens onze website of neem direct contact op.†

Lucrofit Haarden

Ninoofsesteenweg 139
DilbeekWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Pelletkachels bio ethanol, Gashaarden, Inbouwkachels, Centrale haarden, Design haarden, Houtkachels, Camerainspecties, Schoorsteenreiniging, Camera Expertises, Lucrofit haarden en kachels
Categorieën: Haarden en kachels, Kachels en Vulhaarden

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.