Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

KABA Projecten voor al uw binnenschilderwerken en buitenschilderwerken in Lievegem

Bent u op zoek naar dé schilder voor interieur en exterieur? Expertise, accuraatheid en de fijnste afwerking vindt u bij KABA Projecten. U en uw wensen staan hier op ieder gebied centraal. Voor al uw binnen- en buitenschilderwerken krijgt u kleuradvies op maat en kunt u rekenen op de beste match van kwalitatief hoogstaande verf in de perfect passende tinten. Nieuwe schilderwerken, (kleine) muurrenovaties of voor een verfrissende opknapbeurt, u bent voor al uw schilderwerken zeer welkom bij KABA Projecten. En er is een meubelservice. U kunt uw meubels laten zandstralen en/of voorzien van een nieuwe frisse laklaag. Dit doen de medewerkers van KABA Projecten graag en met expertise voor u. 

- KABA Projecten, Lievegem

Schilderen, behangen of een combinatie? Wat is uw wens

De meeste klanten doen een beroep op KABA Projecten voor hun expertise in binnenschilderwerken, maar u kunt ook terecht voor behangwerken. Alle stijlen en materialen, eindeloze combinaties zijn mogelijk. En als professioneel decorateur bieden zij ook voor behangwerken een stijladvies voor uw unieke interieur aan. Welke materialen en stijlen laten uw interieur nog meer stralen? Vraag het de expert. Naast binnen schilderwerken staan de medewerkers van KABA Projecten ook klaar om uw gevels, buitenmuren en alle buitenschilderwerkzaamheden aan te pakken, wederom inclusief stijladvies op maat voor u.  

Kwaliteit tot in de fijnste details van uw project 

KABA Projecten werkt op afspraak, is stipt en voorziet u van een totaalpakket. Door de samenwerking met deskundigheidspartners Trimetal en Boss Paints garanderen zij u de beste verf, het beste advies en de beste afwerking die u kunt wensen voor uw interieur en exterieur. Laat uzelf volledig ontzorgen en verblijd worden met een prachtig resultaat en de fijnste afwerking. Alle medewerkers en partners staan klaar om voor u aan de slag te gaan. Geef via het contactformulier uw interesse aan en u ontvangt snel een passend antwoord.  

De schilder projecten, de keuze & resultaten

Het aanbod van KABA Projecten is op ieder gebied inclusief stijladvies. U kunt onder andere terecht voor:

  • Binnenschilderwerken
  • Buitenschilderwerken
  • Schilderen van gevels
  • Schilderen van meubels
  • Zandstralen van meubels
  • Industriële spuit- en schilderwerken
  • Behangwerken

Een allround schildersbedrijf die daarnaast ook renovaties voor u uit kan voeren. Neem hier een kijkje naar de uitgevoerde realisaties van binnen- en buitenschilderwerken op de website, of bezoek de facebookpagina van KABA Projecten. 

Neem gerust contact op voor meer informatie of een gratis en vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. Of het nu gaat om binnenschilderwerken, buitenschilderwerken, het schilderen van gevels, schilderen van meubels, of zandstralen van meubels: u kunt rekenen op het beste schildersbedrijf uit Lievegem.

29.jpg - KABA Projecten, Lievegem

KABA Projecten, Lievegem

KABA Projecten

Bellebargie 51 a
Lievegem

KABA Projecten in Google

Website: www.kaba-projecten.be

Zoekwoorden: Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Schilderen van gevels, Schilderen van meubels, Zandstralen van meubels, Schildersbedrijf
Rubrieken: Schilders, Schildersbedrijven en Schilderwerken, Schilderwerken, Behangers, Behangwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.