Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Boyacci Paint in Heusden-Zolder, uw professionele schilder voor buiten- en binnenschilderwerken, gevels en meer

Wordt het tijd uw schilderwerken weer eens op te frissen? Maak dan snel een afspraak met Boyacci Paint in Heusden-Zolder. Wij verzorgen op deskundige wijze al uw binnenschilderwerken en buitenschilderwerken, op maat. Hierbij zijn wij zowel in te huren voor schilderwerken voor nieuwbouw, evenals schilderwerken voor renovatie. Naast al uw schilderwerken voor uw interieur en exterieur, verzorgen wij tevens uw lakwerken en het schilderen van gevels. Tenslotte zijn wij ook inzetbaar als professioneel laminaatlegger. Boyacci Paint; daar knapt uw huis van op!

Waarom kiest u voor Boyacci Paint?

Bij Boyacci Paint laten we uw woning stralen. Wij voeren al onze opdrachten secuur uit, met de nodige zorg en aandacht. Hierbij komen we van tevoren bij u langs, voor een opname ter plaatse en maken heldere prijsafspraken met u. Afspraak is afspraak, we houden ons dan ook aan onze strakke planning en zorgen de werken gereed te hebben binnen de afgesproken tijdspanne. Daarbij zorgen we altijd voor een nette werkomgeving en laten uw woning ook weer opgeruimd achter. Voor elk project, maken wij gebruik van kwalitatieve producten voor een duurzaam resultaat. Zo geniet u nog jarenlang van de uitgevoerde werken. Informeert u gerust alvast naar onze eerlijke prijzen.

Top binnenschilderwerken vanuit Heusden-Zolder

Wilt u uw interieur aanpakken, maar weet u niet goed waarmee u van start kunt gaan? Met binnenschilderwerken kunt u al een complete metamorfose realiseren. Kiest u voor neutrale tinten, dan zult u zien dat uw huis er weer fris en vernieuwd uitziet. Ook met kleurgebruik is veel mogelijk. Zo kunt u er voor kiezen om van een bepaalde muur een blikvanger te maken, door deze te voorzien van een andere kleur, of werk juist met een completerend ton sur ton kleurenpallet. Wij voorzien u met veel plezier van een deskundig advies over het kleurgebruik van uw binnenschilderwerk.

Laat de gevel uw visitekaartje zijn

De buitenkant van uw huis vormt het visitekaartje van uw woning. Door de gevel te laten schilderen, ziet uw pand er altijd goed verzorgd uit. Dat geeft nog eens een goede eerste indruk! Wilt u meer weten over de werkzaamheden van Boyacci Paint? U bent welkom voor o.a. de volgende diensten:

  • Binnenschilderwerken
  • Buitenschilderwerken
  • Lakwerken
  • Laminaatlegger
  • Schilderwerken voor nieuwbouw
  • Schilderwerken voor renovatie
  • Schilderen van gevels

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog vragen? Neem dan snel contact op. U kunt ons een email bericht sturen en ons telefonisch bereiken. Wij staan klaar om u van dienst te zijn.

Binnenschilderwerken Heusden-Zolder, Limburg

Boyacci Paint

Beringersteenweg 38 1
Heusden-Zolder

Boyacci Paint in Google

Website: www.boyacci-paint.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Binnenschilderwerken, Buitenschilderwerken, Lakwerken, Laminaatlegger, Schilderwerken voor nieuwbouw, Schilderwerken voor renovatie, Schilderen van gevels
Rubrieken: Schilders, Schildersbedrijven en Schilderwerken, Gyprocwerken, Behangers, Pleisterwerken, Behangwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.