Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Uw professionele binnenschilder uit Veurne, Déco Pepé, zorgt voor prachtig afgewerkte muren

Bij Déco Pepé zit het mooier maken van uw woning in het hart van alle medewerkers. De schilders en behangers uit Veurne leggen hun ziel en zaligheid in hun werk en dat merkt u tijdens het gehele proces van de voorbereiding tot de afwerking van al uw klussen. Neem contact op met Déco Pepé uit Veurne als u een binnenschilder, een buitenschilder of een vloerbekleding plaatser nodig heeft. Ook als u op zoek bent naar een decoratieschilder die verstand heeft van decoratieve schildertechnieken bent u bij ze aan het juiste adres. Ten slotte nemen ze al uw plamuurwerken en gevel kaleien graag voor u uit handen.

Binnenschilder - Déco Pepé, Veurne

Geef uw woning een grondige facelift

Klantvriendelijkheid staat voorop bij Déco Pepé in Veurne. Dankzij hun jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van een mooi en professioneel resultaat van onder andere:

Een zeer ruim aanbod aan behangstijlen

Behangwerken zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Van de voorbereiding, via het eigenlijke behangwerken, tot aan de afwerking zorgen de medewerkers van Déco Pepé uit Veurne voor een verbluffend resultaat. Met een ruime keuze aan behang, rechtstreeks geleverd van speciaal geselecteerde leveranciers, is er bij Déco Pepé altijd een te vinden die aansluit bij uw wensen en voorkeuren. Meestal wordt er bij Déco Pepé gewerkt met vliesbehang, maar ook het gebruik van andere soorten behang is altijd bespreekbaar.

De binnenschilder en buitenschilder staat voor u klaar

De schilders van Déco Pepé uit Veurne staan graag voor u klaar om u te helpen met al uw verfklussen. Deze schilderklussen kunnen zowel binnen- als buitenschilderwerken omvatten en de schilders kunnen deze zowel handmatig als machinaal met een spuitmachine voor u uitvoeren. Er wordt altijd gewerkt met de professionele verf van firma Geysels.  Als u er nog niet zeker van bent welke kleuren het beste bij uw interieur passen, dan helpen de schilders van Déco Pepé u graag mee met het selecteren van de mooiste kleurcombinaties. 

Heeft u vragen over de diensten van Déco Pepé uit Veurne of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ze op. U kunt ook het contactformulier invullen.

Binnenschilder - Déco Pepé, Veurne

Binnenschilder - Déco Pepé, Veurne

Déco Pepé

Jan Frans Willemslaan 11
Veurne

Déco Pepé in Google

Website: www.decopepe.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Binnenhuis schilder, Buitenhuis schilder, Interieurschilder, Plamuurder , Decoratieschilder, Laminaatlegger , Gevel laten kaleien, Ervaren schilder, Schilder gezocht, Schilder in de buurt
Rubrieken: Schilderwerken, Behangwerken, Vloerenleggers

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.