Metafix voor al uw metaalwerken

Metafix in Zuienkerke is uw professionele partner als het gaat om metaalconstructies. U kunt terecht voor een waaier aan diensten. Metaalbewerking is de specialiteit van Metafix. Hun passie voor metaalwerken kunt u terugzien in het eindresultaat. Naast metaalbewerking bieden zij ook veel andere diensten aan. Voor vragen over specifieke diensten kunt u altijd contact met hun opnemen. Metafix staat u op vakkundige manier bij voor het realiseren van onder andere sectionale- en garagepoorten, bijgebouwen, het plaatsen van trappen, balustrades en meer. Het kleine en gedreven team realiseert al uw wensen waarbij een goede prijs-kwaliteitverhouding gegarandeerd is.

Laswerken en metaalconstructies: staal, inox en aluminium

Metafix is gespecialiseerd in laswerken en metaalconstructies op maat. Vol passie gaan ze elke opdracht aan. In nauw overleg worden uw ideeŽn uitgewerkt en in het atelier verwerkt. Elke opdracht is een nieuwe uitdaging waar Metafix graag mee aan de slag gaat, zodat u kunt genieten van een optimaal eindresultaat. Zij streven de hoogste kwaliteit na waarbij ieder project voor Metafix een maatwerk is.

Geautomatiseerde draai- en schuifhekkens

Metafix werkt op ambachtelijke wijze in het eigen atelier waar de hekkens van begin tot eind op maat gemaakt worden. U kunt dus gaan voor ontwerpen die precies passen bij uw interieur en smaak. U heeft keuze uit onder andere bekleding met hout of smeedijzer. Ook heeft u de keuze tussen een draai- of schuifhekken. Mocht u automatisatie wensen voor uw hekken, ook dan helpt Metafix u graag verder.

Sectionale- en garagepoorten

Ook kunt u kiezen voor prachtige op maat gemaakte sectionaal- en garagepoorten. Deze kunnen naar uw voorkeur ontworpen worden door Metafix. Indien u inspiratie wenst kan de catalogus voor u aangeboden worden.

Voor grote en kleine projecten

Metafix staat u graag bij hoe groot of klein uw klus ook mag zijn. U kunt Metafix inschakelen voor onder andere de volgende diensten:

  • Het plaatsen van loodsen en bijgebouwen: zowel voor grote als kleine bijgebouwen
  • IndustriŽle gevelbekleding: voor het bekleden van uw industriegebouwen zowel nieuwbouw als renovatie.
  • Het plaatsen van trappen en balustrades: deze worden volledig ontworpen naar uw voorkeur
  • Betonboringen: het boren van gaten in zowel beton als steen, voor o.a. afvoerbuizen van dampkap, droogkast, etc.
  • Industrieel onderhoud: preventief onderhoud van uw machinepark en het opsporen van defecten in productiebanen.
  • Landbouw- en industriegerichte doeleinden: ook voor toepassingen binnen de landbouw en industriebouw kan Metafix u van dienst zijn.

Voor meer informatie of een afspraak, neem gerust contact op met Metafix.

Metafix

Moerdreve 1
ZuienkerkeWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Automatisatie, Sectionale poorten, Garagepoorten, Bijgebouwen, Plaatsen van trappen, Balustrades, Plaatsen van loodsen en bijgebouwen, Betonboringen, Industriebouw, IndustriŽel onderhoud
Categorieën: Metaalconstructies, Laswerken, Metaalwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.