Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

GM Power, Beverlo

Bent u op zoek naar een betrouwbaar en vakkundig bedrijf voor al uw elektriciteitswerken? Stop dan maar met zoeken want GM Power is de specialist uit Beringen-Beverlo die u zoekt! Wij zijn gespecialiseerd in verbouwingen, nieuwbouw,, uitbreidingen en herstellingen van allerlei soorten elektriciteitswerken. Wij maken ook installaties keuringsconform na een ongunstig keuringsverslag. U heeft iets nieuws te plaatsen of iets te herstellen, GM Power regelt het voor u!

Werkzaamheden GM Power

  • Elektriciteitswerken: Is de aanleg van elektriciteit in uw huis een complexe zaak? Niet voor GM Power! Daarom is het verstandig om dit over te laten aan ons vakkundige en professionele team. U kunt altijd een beroep op ons doen en staan steeds weer klaar voor u en al uw elektriciteitswerken. Kwaliteit gegarandeerd!

  • Domotica: Wij werken samen met Loxone voor ons domotica systeem. Een Loxone Smart Home biedt vele mogelijkheden. Het woord domotica betekend niet alleen verlichting. U kunt eigenlijk alles in uw woning sturen zoals: zonwering, audio, airco, verwarming en nog heel veel meer!

Vraag gerust naar de mogelijkheden voor uw woning en contacteer ons vandaag nog!

GM Power

GM Power

Koolmijnlaan 439
Beverlo

GM Power in Google

Website: www.gmpower.be

Zoekwoorden: Elektricien, Algemene elektriciteitswe, Elektrische installatie&n, Elektrische installatie&n, Domotica installatie
Rubrieken: Elektriciens, Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.