V-Construct, Overpelt

Bent u van plan op kort termijn uw woning te renoveren of een nieuwbouwwoning bouwen? Zoekt u nog een waar vakman voor uw project? Dan bent u bij V-Construct uit Overpelt aan het juiste adres! Met onze onberispelijke reputatie voor algemene dakwerken staan wij steeds weer als uw ideale parner voor u klaar!

Wij zijn een dynamisch bouwbedrijf onder leiding van zelfwerkend patroon Tom Vangeneugden. Met maar liefst meer dan 10 jaar ervaring op de teller in de bouwsector staat deze vakman steeds weer paraat voor al uw werken. De firma, V-Construct in Overpelt, is al meer dan 25 jaar dé referentie in de buurt van Overpelt en verre omstreken voor renovatie- en bouwprojecten. Samen met een enthousiast team van professionals staan we iedere weer voor u klaar voor onze klanten. Wij voeren onze werken uit verspreid over de provincies Limburg en Antwerpen.

Dakwerken: Dat het dak één van de meest belangrijke delen van uw huis zijn is een feit! Daarom is het van groot belang dat uw dakwerken worden uitgevoerd door een waar vakman. Wij zijn door de jaren heen specialist geworden in zowel hellende daken als platte daken. Zowel voor een nieuwe plaatsing als renovaties van uw dak nemen wij met veel plezier onder handen.

Isolatiewerken: Dakisolatie is niet alleen aangenaam voor de zolder, maar levert bovendien een flinke besparing op voor heel uw woning. Daarnaast wordt dakisolatie ook verplicht voor woningen die nog niet aan de dakisolatienorm voldoen. Interesse om uw dak te isoleren in Overpelt? V-Construct is dé bewezen partner voor dakwerken en isolatie.

Gevelbekleding: Kan de uitstraling van uw woning wel een boost gebruiken? Met een mooie gevelbekleding in Overpelt tilt u het uitzicht van uw woning meteen naar een hoger niveau.

Kijk gerust eens op uw gemak rond op onze website voor onze overige dienst verwarming & sanitair!

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een bestelling plaatsen? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op!

Dakwerken, Algemene dakwerken, Dakisolatie, Gevelbekleding, Sanitaire installaties, Sanitair, Badkamerrenovatie, Isolatiewerken, Plaatsing en herstelling van hellende en platte daken en Plaatsing en herstelling van platte daken in Overpelt, Limburg.

V-Construct

Klein Siberië 1 B
OverpeltWebsite:


Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Dakisolatie, Gevelbekleding, Sanitaire installaties, Sanitair, Badkamerrenovatie, Isolatiewerken, Plaatsing en herstelling van hellende en platte daken, Plaatsing en herstelling van platte daken
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.