Dakwerken Lambrecht, Lokeren

Dakwerken Lambrecht is uw professionele dakdekker voor nieuwbouw en renovatie in Lokeren.

Algemene dakwerken

Voor dakisolatie, zink- en koperwerken of dakbedekking kunt u bij Dakwerken Lambrecht terecht. De volgende zaken worden hier uitgevoerd:

  • Daktimmerwerken
  • (Zolder) isolatie
  • Afwerking met zink
  • Afwatering

Dakwerken bij Dakwerken Lambrecht, Lokeren

Dakisolatie

Met duurzame isolatie bespaart u een hoop geld! Dakwerken Lambrecht biedt u dakisolatie aan voor zowel platte als hellende daken.

Zolderisolatie

Waarom wordt die muffe nutteloze zolder niet gebruikt als praktische ruimte? Met gyprocplaten kunnen wij de ruimte herindelen en een duurzaam en perfect woonklimaat creŽren, zodat u ook van uw zolder een aangename ruimte kunt maken.

EPDM & Roofing

Kent u EPDM & Roofing? Deze vormen van dakbedekking worden steeds populairder, omdat ze waterdicht zijn en een sterke isolerende functie hebben. Heeft u geen idee wat het beste is voor uw dak? Dan geeft onze ervaringsdeskundige u advies over de diverse soorten dakbedekking en de voor- en nadelen daarvan.

Dakisolatie bij Dakwerken Lambrecht, Lokeren

Zink- & koperwerken

Slecht verzorgde dakgoten kunnen zware gevolgen hebben voor het uw huis, muren, ramen, deuren en funderingen. Daarom zijn duurzame en goedgeplaatste dakgoten in koper of zink een must, vooral met de vele regenval in BelgiŽ. Bekijk wat de voordelen zijn op onze website!

Platte daken

Platte daken worden steeds populairder. Deze zijn gebouwd met EPDM of roofing dat waterdichtheid en sterke isolerende functies garanderen. Beide materialen kunnen voor de nieuwbouw als voor renovatie worden toegepast. Ook zorgt Dakwerken Lambrecht voor de aanleg van lichtkoepels en dakramen.

Platte daken bij Dakwerken Lambrecht

Dakwerken Lambrecht

Dalialaan 2
LokerenWebsite:

Maandag
op afspraak
Dinsdag
op afspraak
Woensdag
op afspraak
Donderdag
op afspraak
Vrijdag
op afspraak
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Algmene dakwerken, Dakdekker, Zinkwerken, Koperwerken, Roofing, EPDM, Dakbedekking, Dakgoot
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.