Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Dakwerken NT uit Laarne voor platte en hellende daken en gevelbekleding op maat

Bent u op zoek naar een dakdekker in de regio Laarne voor uw nieuwbouwwoning of renovatieproject? Dakwerken NT in de regio Kalken in de provincie Oost-Vlaanderen is gespecialiseerd in dakbedekking, gevelbekleding inclusief gotenwerken. Zowel hellende als platte daken, inclusief bakgoten en mastgoten, behoren tot hun werkdomein. Ook renovatieprojecten met dakisolatie, koper- en zinkwerken of dakreparaties uitvoeren is mogelijk. Van sidings in een charmante cottagestijl tot moderne gevelbekleding in leien of steeldeck: ontdek hoe zij uw gevel naar een hoger niveau tillen. Zaakvoerder Niels Troch komt bij u langs voor een inspectie, die leidt tot een gratis offerte.

Gevelbekleding.jpg - Dakwerken NT, Laarne

Schoorsteen vereist degelijk zinkwerk

Dakwerken Niels Troch is een jonge onderneming onder leiding van de gelijknamige zaakvoerder, vakman met maar liefst 12 jaar ervaring in algemene dakwerken. Met een enthousiaste houding en veel kennis van het vak zet Niels zich elke dag in voor tal van nieuwbouw- en renovatieprojecten in de ruime omgeving van Kalken en regio Oost-Vlaanderen. Zink- en koperwerken zijn onlosmakelijk verbonden met elk dakproject. Van dakgoten tot afvoerbuizen, maar evengoed de bevestiging van een schoorsteen vereist degelijk zinkwerk. Het gaat om dak laten isoleren, hellend dak laten plaatsen, plat dak laten plaatsen.

Dakwerken voor hellende en platte daken

Dat het dak van uw woning één van de meest essentiële onderdelen is, daar zijn vele bouwexperten het over eens. Als expert in dakwerken in de regio Kalken pakt Dakwerken NT uw dak aan van het onderdak tot en met de isolatiewerken en de gedetailleerde eindafwerking. Hun hellende daken blinken uit in duurzaamheid. Ze beschikken over een groot aanbod verschillende soorten dakbedekking die ze plaatsen volgens de regels van de kunst. Klassieke dakpannen in tal van maten en kleuren tot dakleien, bijvoorbeeld natuurleien en kunstleien, zorgen daarbij voor een hernieuwde authentieke uitstraling van uw dak.

Platte daken in EPDM met hoge duurzaamheid

Niels Troch is eveneens ruim onderlegd in het plaatsen van dakbedekking voor platte daken. Ze maken hiervoor gebruik van EPDM-rubber, een synthetisch materiaal dat bekend staat om de hoge duurzaamheidsgraad. Deze rubbersoort beschikt over een groot temperatuurbereik en is dus bestand tegen extreme weersomstandigheden. Zowel voor hellende als platte daken voorzien ze een degelijke afwerking met bijvoorbeeld Velux-ramen of koepels die het daglicht binnenbrengen. Besparen op uw energiegebruik gebeurt dankzij degelijke isolatiewerken. Isoleren van daken en muren scheelt op uw energierekening.

Contacteer Dakwerken NT voor het maken van een afspraak of het aanvragen van een offerte.

 Dakwerken NT, Laarne

Logo Dakwerken NT uit Laarne

Dakwerken NT

Ekerstraat 10
Laarne

Website: www.dakwerkennt.be

Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Dakbedekking, Dak laten isoleren, Hellend dak laten plaatsen, Plat dak laten plaatsen, Gevel laten bekleden, Gevelbekleding op maat, Bakgoten, Mastgoten, Dakdekker in de regio
Rubrieken: Dakwerken, Gevelbekleding, Koper & Zinkwerken, Zinkwerken, Dakreparaties

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.