Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Goedefroidt Dieter uit Anzegem voor vliegenramen en -deuren op maat en zonnewering en schrijnwerkerij

Bent u op zoek naar een vakkundige montage van vliegenramen en -deuren of wenst u rolluiken op maat? Dan bent u aan het goede adres bij de firma Goedefroidt Dieter uit Anzegem. Dit bedrijf is professioneel in het aanbrengen van rolluiken en screens op maat. Een andere categorie werkzaamheden betreft schrijn- en timmerwerken. Zaakvoerder Dieter Goedefroidt is uw aanspreekpunt. Hij komt voor een eerste gesprek langs en benoemt de mogelijkheden voor de beste oplossing. Het gaat altijd om leefgemak en de uitstraling van uw woning of bedrijfspand. U krijgt een oplossing op maat voor de prijs die u afspreekt.

Goedefroidt Dieter, Anzegem

Maak een afspraak voor een opmeting

Dieter Goedefroidt biedt een uitgebreid assortiment A-merk vliegenramen en horren aan. Er is de keuze uit voorzethorren, klemhorren en inzethorren, standaard of met plissé. Maar ook de handige rolhorren die u zowel binnen als buiten kunt laten plaatsen. Zij leveren de originele plissé hordeuren. maar ook scharnierende hordeuren. En ook voor Velux horren kunt bij Dieter Goedefroidt terecht. Bij twijfel neemt u contact op met Dieter Goedefroidt of maakt u een meetafspraak. Zaakvoerder Dieter komt langs voor een informatief gesprek en het opmeten van de ramen en deuren die u van horren wilt laten voorzien.

Meer privacy met zonwerende ritsscreens

Heeft u een moment voor uzelf gepland voor een beetje rust en concentratie op een boek in de woonkamer? Dan is het wel zo prettig als de buurman of de postbode hiervan niet mee kan genieten. Met een ritsscreen of binnenscreen creëert Dieter Goedefroidt meer privacy in uw woning. Hierdoor kunt u dankzij de verticale screens op elk moment van de dag doen waar u zin in heeft in uw eigen woning. De screens zijn er in verschillende uitvoeringen en met verschillende kleuren en uitstraling. Dieter Goedefroidt helpt u bij het maken van een keuze.

Dressings, binnendeuren en meer

Dieter Goedefroidt plaatst niet alleen uw rolluiken en screens op maat. Deze vakman doet ook schrijn- en timmerwerk. Hij maakt dressings, binnendeuren en meer. Ook voor het schrijn- en timmerwerk kunt u bij deze professional terecht. Buitenschrijnwerk doet Dieter Goedefroidt ook: houtwerken als ramen en deuren, vliegenramen en -deuren. Deze schrijnwerker gaat steeds aan de slag met de beste materialen, die hun kwaliteit keer op keer bewezen hebben voor dergelijke constructies. U krijgt de producten die u mag verwachten, geleverd voor de afgesproken prijs en binnen de tijdsplanning.

Contacteer Dieter Goedefroidt in Anzegem voor een afspraak of een offerte.

Goedefroidt Dieter, Anzegem

Goedefroidt Dieter, Anzegem

Goedefroidt Dieter

Vichtsesteenweg 17
Anzegem

Goedefroidt Dieter in Google

Zoekwoorden: Algemene schrijnwerkerij, Montage vliegenramen, Vliegenramen op maat, Muggen ramen, Hordeuren op maat, Vliegenraam specialist, Zonnewering op maat, Rolluiken op maat, Screens op maat
Rubrieken: Schrijn- & timmerwerken, Vliegenramen & Deuren

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.