Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Elektrotechnieken JB in Niel, al uw algemene elektriciteitswerken voor nieuwbouw en renovatie

Heeft u nood aan een ervaren en deskundige elektricien? Neem dan snel contact op met Elektrotechnieken JB in Niel. U kunt bij ons terecht voor al uw algemene elektriciteitswerken. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het leggen van alle elektrische leidingen, elektriciteitswerken voor nieuwbouw en het leggen van de elektriciteit. Zoekt u een elektricien verlichting plaatsen? Wij staan voor u klaar om u te helpen. Wij beheersen alle aspecten van de elektrotechnieken en zorgen voor veilig geïnstalleerde elektrische installaties. Kortom, voor een allround elektrotechnieker, gaat u naar Elektrotechnieken JB.

Elektricien verlichting plaatsen Niel, Antwerpen

Algemene elektriciteitswerken vanuit Niel

Bij Elektrotechnieken JB, geniet u van een deskundige service en uitstekende dienstverlening. Wij werken volgens de laatste wet- en regelgeving en zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op elektrotechnisch gebied. Hierdoor bent u verzekerd van een veilige aanleg van al uw elektriciteitswerken. U kunt ons inschakelen bij zowel bestaande bouw, voor renovaties als bij nieuwbouw. Onze werkzaamheden passen we aan naar uw wensen, waarbij we u altijd zullen voorzien van een deskundig advies. Informeert u gerust vast naar onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Aanleggen van elektra bij nieuwbouw

Is uw ruwbouw opgeleverd? Dan wordt het tijd over de elektra na te denken. Op welke plekken wilt u graag stopcontacten en lichtpunten? Van welke huishoudelijke apparaten gaat u gebruikmaken? Allemaal punten die van belang zijn voor het installeren van de meterkast en het juiste aantal zekeringen. Wij gaan graag eens samen met u in gesprek om alle punten met u door te lopen en te zorgen voor excellent aangelegde elektra, waar u nog jaren mee vooruit kunt.

Voor grootschalige en kleine opdrachten

Of u nu een compleet nieuwe elektriciteitssysteem wilt laten aanleggen, of een extra stopcontact wilt laten aansluiten; elke opdracht is met ons bespreekbaar. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Algemene elektriciteitswerken
  • Leggen van alle elektrische leidingen
  • Leggen van de elektriciteit
  • Elektricien verlichting plaatsen
  • Elektriciteitswerken voor nieuwbouw
  • Elektrotechnieken
  • Elektrische installaties

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wenst u nog informatie? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Elektriciteitswerken voor nieuwbouw Niel, Antwerpen

Algemene elektriciteitswerken - Elektrotechnieken JB, Niel

Elektrotechnieken JB

Hamelstraat 7
Niel

Website: www.elektrotechniekenjb.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Leggen van alle elektrische leidingen, Leggen van de elektriciteit, Elektricien verlichting plaatsen, Elektriciteitswerken voor nieuwbouw, Elektrotechnieken, Elektrische installaties
Rubrieken: Elektriciens, Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.