Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

VNO Elektro BV in Boechout, deskundige elektricien voor al uw algemene elektriciteitswerken op maat

Beschikt u over een nieuwbouwwoning waarbij de elektra moet worden aangelegd? Wees welkom bij VNO Elektro BV uit Boechout voor al uw elektriciteitswerken voor nieuwbouw. Ook zijn wij uw partner bij elektriciteitswerken renovatie. Hierbij bieden wij een breed dienstenpakket op het gebied van algemene elektriciteitswerken als een nieuwe zekeringkast aansluiten, het installeren van domotica, installeren van videofonie en installeren van parlofonie, maar ook uw elektriciteitskeuring bijvoorbeeld. Rijdt u in een elektrische wagen? Nodig onze installateur voor laadpalen uit voor een laadpaal aan huis. Voor een duurzame woning, verzorgen wij ook de plaatsing van zonnepanelen. Wij horen graag hoe het team van VNO Elektro BV u kan helpen.

Algemene elektriciteitswerken vanuit Boechout

VNO Elektro BV is uw deskundige partner in elektra. Wij werken zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten en zijn inzetbaar voor grote en kleinere opdrachten. Al onze projecten worden uitgevoerd met de grootste zorg en uiterste precisie, zodat u verzekerd bent van een veilig aangesloten elektriciteitsnetwerk. Hierbij wordt gewerkt met materialen van de beste kwaliteit, voor een duurzaam resultaat. Onze afspraken komen wij stipt op tijd na, zodat u van tevoren duidelijk weet waar u aan toe bent. Belt u ons gerust eens op voor onze marktconforme prijzen. 

Verduurzaam uw woning in de regio Antwerpen

Wilt u milieuvriendelijk wonen en tegelijkertijd besparen op uw energierekening? Dan zijn zonnepanelen voor u een goede optie. Met de installatie van zonnepanelen, wekt u zelfstandig uw energie op voor uw eigen huishouden. Deze energie is helemaal gratis, waardoor u flink bespaart op uw nota en duurzaam leeft. Koppelt u hier ook een thuisbatterij aan vast? Dan slaat u de ongebruikte energie op om te gebruiken op een tijdstip waarop u deze nodig heeft. Wij gaan graag met u om de tafel om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden bij u thuis. 

Ook voor het aansluiten van domotica

Verhoog uw wooncomfort en veiligheid met videofonie en parlofonie in huis. Controleer eerst wie er voor uw deur staat voordat u deze opent en bedien uw toegang op afstand. Wij zijn werkzaam in de ruime regio rondom Boechout. Al onze klanten kunnen bij ons terecht voor o.a. de volgende diensten:

  • Algemene elektriciteitswerken
  • Elektriciteitswerken renovatie
  • Elektriciteitswerken voor nieuwbouw
  • Installeren van domotica
  • Installeren van videofonie
  • Installeren van parlofonie
  • Elektriciteitskeuring
  • Zekeringskast aansluiten
  • Installateur voor laadpalen
  • Plaatsing van zonnepanelen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of heeft u nog andere vragen? Neem dan snel contact met ons op. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Algemene elektriciteitswerken Boechout, Antwerpen

VNO Elektro BV

Mussenhoevelaan 158
Boechout

VNO Elektro BV in Google


Website: www.vno-elektro.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Elektriciteitswerken renovatie, Elektriciteitswerken voor nieuwbouw, Installeren van domotica, Installeren van videofonie, Installeren van parlofonie, Elektriciteitskeuring, Zekeringskast aansluiten, Installateur voor laadpalen, Plaatsing van zonnepanelen
Rubrieken: Elektriciens - Installateurs, Zonnepanelen, Elektriciteitswerken, Laadpalen voor Elektrische wagens, Elekriciens

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.