Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Elektriciteitswerken Levaux, Sint-Pieters-Voeren

Tegenwoordig kan bijna alles in huis geautomatiseerd worden wat veel gemakken met zich meebrengt. Hierdoor wordt de elektriciteit in een huis ook steeds complexer. Een goede reden om het aan een vakman zoals Elektriciteitswerken Levaux over te laten. Dit is het eenmansbedrijf van Cedric Levaux, hierdoor weet u altijd met wie u te maken heeft. Hij is gespecaliseerd in elektrische installaties voor particulieren en is ook bereikbaar voor dringende herstellingen in de wijde omgeving van Voeren.

Elektriciteitswerken Levaux, Sint-Pieters-Voeren

Werkzaamheden:

  • Elektriciteitswerken: Het leveren, plaatsen en herstellen van verlichting, stopcontacten, bekabeling en elektriciteitskasten. Daarnaast kan Elektriciteitswerken Levaux een totaalpakket bieden voor een nieuwbouwproject of een renovatie. Dit bedrijf zorgt altijd voor een duurzame en veilige oplossing.
  • Video en parlofonie: Een gesprekje voeren met degene die voor de deur staat voordat u open doet is wel zo prettig. Elektriciteitswerken Levaux kan parlofonie of videofonie voor u installeren. Hij maakt hierbij gebruik van spitstechnologie van Niko.
  • Tuinverlichting: Mooie verlichting in uw tuin is steeds meer een onderdeel van een droomtuin. Levaux kan voor u een lichtplan opzetten en het hele project uitvoeren. Hij gaat op zoek naar een oplossing op maat, aangepast aan smaak en budget.

Elektriciteitswerken Levaux, Sint-Pieters-Voeren

Elektriciteitswerken Levaux, Sint-Pieters-Voeren

Elektriciteitswerken Levaux

Waterval 11
Sint-Pieters-Voeren

Elektriciteitswerken Levaux in Google

Website: www.elektriciteitswerken-levaux.be

Zoekwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Elektricien, Domotica, Plaatsen van verlichting, Videofonie, Parlofonie
Rubrieken: Elektriciens - Installateurs, Elektriciteitswerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.