Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Op zoek naar een elektrotechnisch bedrijf? GTechnics in Brakel voor al uw elektriciteitswerken en automatisatie

Bent u op zoek naar een specialist in algemene elektriciteitswerken of een domotica installateur voor thuis of op de zaak? Wees welkom bij GTechnics in Brakel voor al uw elektriciteitswerken, als videofonie en parlofonie, tuinverlichting plaatsen, installatie van elektrische verwarming of bijvoorbeeld volledige installatie van terrasverwarming. Voor bedrijven zijn wij ook onder meer inzetbaar bij automatiseringswerken van machines en toonzaalverlichting plaatsen.

G Technics, Brakel

Elektrische verwarming past overal

Heb je een ruimte in huis, tuin of kantoor, waar geen waterleiding of radiator is aangelegd? Dan biedt elektrische verwarming uitkomst. U heeft enkel een stroompunt nodig en zelfs als u daar niet over beschikt, verzorgen wij de oplossing, van ontwerp tot installatie. Een groot voordeel van elektrische verwarming is de snelle opwarming van de ruimte. Bovendien verbruikt u geen fossiele brandstof meer en dat is beter voor het milieu.

Voorkom het sick building syndrom

Heeft uw personeel regelmatig oogklachten, een droge keel of hoofdpijn? Dan heeft u absoluut baat bij een HVAC systeem. HVAC staat voor heating, ventilation en air conditioning. Het uitgangspunt van een HVAC systeem is aangevoerde, verse, lucht van buiten zo goed mogelijk in het gebouw te verspreiden met een ideale en constante luchtvochtigheid en temperatuur. Zo zorgt u voor perfecte ventilatie voor uw werknemers.

Voor particulieren en bedrijven

Wij denken in oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven bij GTechnics. Bij elke opdracht houden wij rekening met uw beschikbare budget en bespreken altijd alle opties Met ruim dertig jaar ervaring op de teller, zijn wij er van overtuigd ook u van dienst te kunnen zijn. U kunt bij ons terecht voor:

·       Algemene elektriciteitswerken bij renovatie en nieuwbouw

·       Aanleggen van domotica

·       Automatisatie van machines, maar ook deuren, toegangscontrole e.d.

·       Binnenverlichting, tuinverlichting, toonzaalverlichting

·       Elektrische verwarming, terrasverwarming, bijverwarming

·       Heating, ventilatie & airco systemen (HVAC)

·       Centrale stofzuiginstallaties

·       Herstelling van mengpanelen, beeld- en geluidsapparatuur

Ziet u uw opdracht niet terug in bovenstaand overzicht van diensten of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, een email bericht sturen, of het contactformulier invullen op onze website.

G Technics, Brakel

G Technics, Brakel

G Technics

Watermolenstraat 45
Brakel

G Technics in Google

Website: www.gtechnicsbrakel.be

Zoekwoorden: Algemene elektriciteitswerken, Domotica installateur, Videofonie en parlofonie, Installatie van elektrische verwarming, Automatiseringswerken van machines, Bordenbouw, Tuinverlichting plaatsen, Toonzaalverlichting plaatsen, Volledige installatie van terrasverwarming
Rubrieken: Elektrotechniek, Verlichting, Elektriciens - Installateurs, Verwarming, Elekriciens

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.