Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Dakwerken De Kegel in Aalst, voor al uw dakwerken

Bij Dakwerken De Kegel in Aalst kunt u terecht voor al uw algemene dakwerken voor zowel platte daken als hellende daken. De professionals zijn onder andere gespecialiseerd in het isoleren van daken waarmee u kan besparen op uw energierekening. Als uw dak toe is aan vervanging dan kunt hier een gehele dakrenovatie laten uitvoeren. Het is mogelijk om de nodige dakherstellingen te laten doen bijvoorbeeld het vervangen van kapotte dakpannen. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het verzorgen van daktimmerwerken. U kunt bij Dakwerken De Kegel ook terecht voor een professionele zolderinrichting.

Uiteenlopende diensten bij  Dakwerken De Kegel

Als u op zoek bent naar een professionele dakwerker in Aalst dan bent u bij Dakwerken De Kegel aan het juiste adres! De professionals stellen alles in het werk om voor u in actie te schieten en aan al uw verwachtingen te voldoen. U bent hier verzekerd van een snelle en efficiënte service waarbij gebruik wordt gemaakt van kwaliteitsmateriaal. Ze willen garanderen dat u een stevig dak heeft dat tegen een stootje kan, dit staat tegenover een scherpe prijs voor u als klant. Bij Dakwerken De Kegel kunt u terecht voor uiteenlopende diensten waaronder:

  • Zolderinrichting
  • Daktimmerwerken
  • Plaatsen van dakkapellen
  • Veluxramen plaatsen

Dakrenovatie en dakisolatie in Aalst

Als uw dak aan vervanging toe is dan kunt u bij Dakwerken De Kegel terecht voor een gehele dakrenovatie voor zowel platte daken als hellende daken. De dakdekker kan bepaalde stukken van het dak renoveren, maar kan als het noodzakelijk is ook het gehele dak onder handen nemen. Een dakrenovatie is van belang om ervoor te zorgen dat het dak stevig is en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Door dakherstellingen te laten uitvoeren voorkomt u ook verdere schade aan de dakconstructie. Zo kan de dakbedekking worden vervangen of kunnen verschoven of kapotte dakpannen worden vernieuwd of vervangen. U kunt ook bij Dakwerken De Kegel terecht voor het isoleren van daken. Met een goede dakisolatie bespaart u op uw energiefactuur en zorgt u ervoor dat de warmte minder uit uw woning zal ontsnappen.

Zolderinrichting bij Dakwerken De Kegel

Bij Dakwerken De Kegel kunt u terecht voor een zolderinrichting van A tot Z. De professionals helpen u van ontwerp tot de totale afwerking en coördineren het project van begin tot eind. Ook is het mogelijk om kasten op maat te plaatsen die aansluiten op de stijl van uw zolder. Het team geeft u graag deskundig advies over de te gebruiken materialen, passend bij de stijl die u voor ogen heeft. Ook zorgen ze er samen met u voor dat dit helemaal aansluit op uw persoonlijke budget. Daarnaast is het mogelijk om dakkapellen te plaatsen die zorgen voor meer ruimte en licht in uw woning. U kunt bij Dakwerken De Kegel in Aalst terecht voor al uw algemene dakwerken voor zowel hellende daken als platte daken.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.17644194_s.jpg - Dakwerken De Kegel, Aalst

 

Logo Dakwerken De Kegel uit Aalst

Dakwerken De Kegel

Gudstraat 41
Aalst

Website: www.dakwerken-dekegel.be

Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Isoleren van daken, Dakrenovatie, Platte daken, Hellende daken, Zolderinrichting, Daktimmerwerken, Dakherstellingen
Rubrieken: Dakwerken, Dakenreparaties, Dak Isolatie, Dakdekker

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.