Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Dakwerken MJ uit Hoboken (Antwerpen) voor professionele dakwerken op maat

Bent u op zoek naar een bedrijf voor al uw dakwerken? Dan bent u bij Dakwerken MJ  aan het juiste adres. Bij dit bedrijf kunt u ervan uitgaan dat de dakwerken strak worden afgewerkt: de vakmannen hebben een oog voor detail. Door de vakkennis en ervaring kunt u rekenen op een brede dienstverlening. U kunt Dakwerken MJ BVBA onder andere inschakelen voor algemene dakwerken, hellende daken, platte daken, dakisolatie, dak herstellingen, EPDM, onderhoud van daken en goten, roofingswerken, golfplaten en dringende lekken. Neem gerust contact op om de mogelijkheden door te spreken. U kunt rekenen op persoonlijk advies waarbij goed wordt gekeken naar uw behoeften en noden op het gebied van dakwerken.

25.jpg - Dakwerken MJ, Hoboken (Antwerpen)

Dienstverlening Dakwerken MJ

    • Hellende daken

Heeft u een nieuw dak nodig voor een nieuwbouwproject of renovatie? Denk dan eens aan Dakwerken MJ. Met de expertise die de vakmensen hebben, zorgen ze voor uw hellend dak en afwerkingen. U heeft ruime keuze uit verschillende vormen en materialen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor leien, natuurleien, pannen, roofing of golfplaten.

    • Platte daken

Gaat u voor iets anders en kiest u voor een plat dak? Dakwerken MJ helpt u daarmee! Ze maken voor u een analyse en zorgen dat u geen overbodige kosten maakt. Ook herstellingen aan uw plat dak of draagstructuur is mogelijk.

    • Isolatiewerken

Een dakisolatie kan u een hoop geld besparen. Het is dus zeker interessant om daarin te investeren. Uw woning wordt dankzij een betere score van het EPC veel meer waard. De isolatiewerken worden uitgevoerd bij nieuwbouw en verbouwingsprojecten.

    • Herstellingen

Voor alle dakherstellingen komt Dakwerken MJ bij u langs. Ook voor de kleinste herstellingen aan uw platte of hellend dak helpen ze u graag verder. Heeft u bijvoorbeeld schade overgehouden na een storm? Dakwerken MJ zorgt voor een snelle oplossing zodat u weer een veilig dak boven uw hoofd heeft.

Voor elk budget een geschikte oplossing

Voor ieder budget zorgt Dakwerken MJ voor de juiste oplossing. Reken op kwaliteit tegen democratische prijzen. Bij Dakwerken MJ komt u nooit voor onverwachte kosten te staan door de transparante communicatie. Wilt u nu nog meer informatie over Dakwerken MJ? Neem dan een kijkje op de website. Daar vindt u verder uitleg over de diensten. Ook kunt u een gratis en vrijblijvende opmeting of offerte aanvragen. Dakwerken MJ is werkzaam in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen. Wanneer u het professionele bedrijf inschakelt kunt u rekenen op kwaliteit, flexibiliteit en fraaie afwerkingen.

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

18.jpg - Dakwerken MJ, Hoboken (Antwerpen)

 

Logo Dakwerken MJ uit Hoboken (Antwerpen)

Dakwerken MJ

Wielrijdersstraat 6
Hoboken (Antwerpen)

Dakwerken MJ in Google

Website: www.dakwerken-mj.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Hellende daken, Platte daken, Dakisolatie, Dak herstellingen, EPDM, Onderhoud van daken en goten, Roofingswerken, Golfplaten, Dringende lekken
Rubrieken: Dakwerken, Isolatie materialen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.