Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Dakwerken Flement b.v.: voor perfecte dakwerken in de omgeving van Lievegem

Voor algemene dakwerken aan uw platte- en hellende daken in de omgeving Lievegem moet u bij Flement B.V zijn. Maar ook voor gevelbekleding en zink en loodwerken kunt u de hulp inschakelen van de ervaren dakwerkers van Flement. Moet uw dak isolatie vernieuwd worden? Geen probleem voor Flement: het isoleren van platte daken is binnen de kortste keren gebeurd. Voor diverse daktimmerwerken kunt u een beroep doen op Jimmy Flement. Ook als het gaat om platte daken maken, bent u bij hen aan het juiste adres.

04.jpg - Dakwerken Flement, Lievegem

Timmerwerken

Moeten er timmerwerken aan uw dak plaats vinden? Dan kunt u rekenen op de ervaren hoog werker Jimmy Flement! Ook het secuur plaatsen van zink en loodwerken zitten in het arsenaal van de professionele dakdekker. Geef uw woning de extra flair met netjes afgewerkte zink en loodwerken. Of het nu gaat om hellende of platte daken, de hoogwerker helpt u van lekkages af, legt netjes dakisolatie aan, of renoveert uw gehele dak. Neem gerust contact op voor meer informatie of vraag gelijk een scherpe offerte aan.

Isolatie aan uw dak

Dakisolatie bespaart u veel onnodige energiekosten en zorgt ook nog voor een natuurlijke vochtbalans in uw woning. Heeft u interesse in uitstekende dakisolatie? Schakel dan vooral de hulp in van ervaren dakdekker Flement. Hij komt graag bij u langs om te inventariseren wat uw wensen zijn. Wilt u isolatieplaten gelegd hebben? Of wilt u EPDM netjes afgewerkt zien op uw dak? Geen probleem, Dakwerken Flement B.V in Lievegem regelt het graag voor u.

Voor al uw dakwerken

Of het nu gaat om een mooie gevelbekleding of dak isolatie, u kunt vertrouwen op Jimmy Flement uit Lievegem. Neem gerust contact op voor onder andere:

  • Hellende daken
  • Platte daken
  • Zink en loodwerken
  • Timmerwerken
  • Isolatiewerken, dak isolatie
  • Gevelbekleding
  • Algemene dakwerken

Neem vandaag nog contact op voor uw dringende reparaties. Jimmy Flement komt graag bij u langs om u verder te helpen.

 

Ook kunt u ons een bericht sturen via het contactformulier.

 

01.jpg - Dakwerken Flement, Lievegem

Logo Dakwerken Flement uit Lievegem

Dakwerken Flement

Hoetsel 39
Lievegem

E-mail: jimmy@dakwerkenflement.be
Website: www.dakwerkenflement.be

Zoekwoorden: Algemene dakwerken, Daktimmerwerk, Dak isolatie, Gevelbekleding, Platte daken maken, Isoleren van platte daken, Zink en loodwerken
Rubrieken: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.