Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Bvba Grill Restaurant Os

Heeft u ook zo een zin om weer eens heerlijk te tafelen met uw geliefde, vrienden en/of familie? Dan heten wij u van harte welkom in ons sfeervolle grill restaurant Os in Sint-Truiden. Hier serveren wij een perfect huwelijk tussen vlees en wijn. De ultieme Côte à l’Os, het Belgisch wit-blauw van kwaliteitsleverancier Frank Vandevelde wordt in de Josper houtovens tot perfectie gegrild. (www.vleeswaren-vandevelde.be)

Kom gerust langs om te genieten van een heerlijke steak met de beste kruiden, gegrild op Argentijnse kolen en uiteraard de juiste wijnen, met evenveel karakter als het vlees.

De wijnen van Ad Bibendum begroeten onze gasten op het moment dat u de zaak binnenwandelt. Hier ziet u meteen een gigantische wijnetalage. Koop hier hier uw wijn voor thuis of betaal stopgeld en degusteer hem meteen in ons restaurant.

Wij staan voor hete vuren

Onze stijl? Beenharde passie. Onze keuken? Bloedheet. Men moet uit het juiste hout gesneden zijn om in onze keuken te staan. In onze keuken bereiden wij het eten met weinig ingrediënten, enkel de beste, want in de beperking toont zich de meester.

Minder gedoe, meer van het goede

Wij geloven in een eenvoudige kaart, want wij serveren alleen het beste kwaliteitsvlees. Wie niet houdt van vlees kan kiezen voor heerlijke gegrilde gamba’s of tonijn.

Van vlees en (druiven)bloed

De broers Monard (Ad Bibendum) openden hun zaak in 1997 in Sint-Truiden. Ondertussen reikt hun wijnimperium van Aken tot Oostende en beleveren ze ‘s lands toprestaurants met wijnen van over de hele wereld. In Os enten ze nu een een wijnshop in het hart van hun geboorte stad. www.adbibendum.net

Menukaart:

Kijk gerust eens op uw gemak rond op onze website voor onze gehele menukaart.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een tafel reserveren? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Restaurants, Vleesrestaurant, Grill, Grillrestaurant, Restaurant met terras, Dineren en Lunchen in Sint-Truiden, Limburg.

Logo Bvba Grill Restaurant Os uit Sint-Truiden

Bvba Grill Restaurant Os

Ridderstraat 2
Sint-Truiden


Website: www.restaurant-os.be

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag gesloten
Woensdag 12.00 - 14.00 18.00 - 21.30
Donderdag 12.00 - 14.00 18.00 - 21.30
Vrijdag 12.00 - 14.00 18.00 - 21.30
Zaterdag 18.00 - 21.30
Zondag 12.00 - 14.00 18.00 - 21.30
Zoekwoorden: Grillrestaurant, Restaurant met terras, Grill restaurant, Afhaalgerechten, Vlaamse klassiekers, Apretieven, Online wijn bestellen, Steakhouse, Op restaurant gaan, Josper grill
Rubrieken: Restaurants, Grillhuis

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.