Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Bert van Looveren in Sint-Lenaarts, voor het aanleggen van elektriciteit, domotica, verlichting en automatisering

Zoekt u een deskundige op het gebied van elektronica? Dan bent u van harte welkom bij Bert van Looveren in Sint-Lenaarts. Voor het aansluiten van elektra in woningen en het plaatsen van verlichting, domotica, aanleggen van elektriciteit, maar ook bijvoorbeeld voor het verhelpen van elektriciteit storingen, kunt u terecht bij Bert van Looveren. Heeft u een verouderd elektriciteitsnetwerk? Schakel onze service in voor het vernieuwen van elektriciteit. Ook bedrijven zijn welkom voor het uitvoeren van automatiseringswerk en elektrotechnische installaties aan gebouwen.

Aanleggen van elektriciteit - Bert Van Looveren, Sint-lenaarts

Waarom Bert van Looveren?

Zaakvoerder Bert van Looveren is, dankzij zijn jarenlange ervaring binnen de elektronicasector, gespecialiseerd in een breed dienstenpakket op elektronica gebied. Dankzij deze expertise kunt u ons inhuren voor zowel bedrijfsopdrachten als klussen bij particulieren. Wij spreken elke opdracht van tevoren met u door, zodat wij een inventarisatie kunnen maken van uw wensen. Een nauwkeurige uitvoering van uw project staat bij ons voorop, waarbij wij  altijd efficiënt en met oog voor detail te werk gaan. Voorafgaand voorzien wij u graag van advies en spreken de diverse mogelijkheden met u door.

Aanleggen van elektriciteit

Gaat u verhuizen naar een nieuwbouwwoning of renoveert u in een bestaande woning? Dan kunt u in beide gevallen te maken krijgen met het moeten aanleggen van elektriciteit. Bij oudere woningen zijn meterkasten vaak verouderd en is nieuwe bedrading noodzakelijk. Ook bij het aanschaffen van een inductiekookplaat, een vaatwasser of bijvoorbeeld een combimagnetron, kan het voorkomen dat u extra groepen nodig heeft. Leg gerust uw vraagstuk eens aan ons voor, dan kijken we samen naar de oplossing.

Voor een allround elektricien

Of u nu een elektrische storing heeft, die met spoed moet worden opgelost, een lamp die eindelijk eens moet worden opgehangen of compleet nieuwe elektra nodig heeft; wij komen bij u langs voor grote en kleine opdrachten en bieden de volgende diensten:

  • Aansluiten van elektra in woningen
  • Uitvoeren van automatiseringswerk
  • Elektrotechnische installaties aan gebouwen
  • Domotica
  • Aanleggen van elektriciteit
  • Verhelpen van elektriciteit storingen
  • Plaatsen van verlichting
  • Vernieuwen van elektriciteit

Bent u ook benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op. U kunt ons zowel telefonisch als per e-mailbericht bereiken. Wij staan klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Aanleggen van elektriciteit - Bert Van Looveren, Sint-lenaarts

 

Aanleggen van elektriciteit - Bert Van Looveren, Sint-lenaarts

Bert Van Looveren

Klaprooslaan 4
Sint-lenaarts

Bert Van Looveren in Google

Zoekwoorden: Aansluiten van elektra in woningen, Uitvoeren van automatiseringswerk, Elektrotechnische installaties aan gebouwen, Domotica, Aanleggen van elektriciteit, Verhelpen van elektriciteitsstoringen, Plaatsen van verlichting, Vernieuwen van elektriciteit
Rubrieken: Elektriciteit algemene ondernemingen, Elektriciens - Installateurs, Elektriciteitswerken, Elekriciens

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.