Trinconi Bouw, Waasmunster

Bent u op zoek naar een vakkundig bedrijf voor al uw dakwerken? Dan bent u bij ons van Trinconi Bouw uit Waasmunster aan het juiste adres! Voor zowel nieuwbouw als renovatie kunt u steeds weer bouwen op de expertise van Trinconi Bouw. Wij zijn uw ideale partner als het gaat om leggen van platte daken, hellende daken, isolatie en gevelbekleding. U kunt bij ons ook terecht voor onderhoud van uw daken zoals het ontmossen.

Werkzaamheden Trinconi Bouw

  • Nieuwbouw: Bij ons kunt u terecht om alle vormen en type daken te laten leggen. Of het nu om een woning of bedrijfsgebouw gaat wij leggen uw platte- en hellende daken. Voor de platte daken werken wij met zowel roofing als rubber van het merk Resitrix. Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om een van uw platte dak een groendak te laten maken.

  • Renovatie: Renovatie is voor u dak een ideale oplossing wanneer uw huidig dak zijn beste tijd heeft gehad. Met een volledige renovatie kan uw dak er weer vele jaren tegen. Ook schakelt u ons in om uw gevelbekleding te laten vernieuwen.

  • Onderhoud: Voor al uw onderhoud staan wij steeds weer voor u klaar. Zodra het nodig is worden uw platte en hellende daken aan een grondige controle onderworpen. Als er problemen worden vastgesteld, worden deze meteen aangepakt door uw dak specialist.
Zijn er nog vragen of wenst u een afspraak te maken? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Trinconi Bouw

Trinconi Bouw

Oudeheerweg Heide 91
WaasmunsterWebsite:


Zoekwoorden: Gevelbekleding, Isolatiewerken, Nieuwbouw, Renovatiewerken, Onderhoud van daken, Aannemersbedrijven
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.