Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Dernitronics, Brakel

Dernitronics, BrakelU zoekt een installatiebedrijf om airco aan te leggen bij u thuis? Of wilt u zonnepanelen laten aanleggen? Dan bent u bij Dernitronics aan het juiste adres. Vertrouw op onze jarenlange ervaring in elektriciteit! Om u kwaliteit te kunnen garanderen werken we alleen met kwaliteitsmerken. Naast conventionele technieken kunt u ook bij ons terecht voor innovatieve technieken zoals warmtepompen, domotica en zonneboilers.

Domotica:

Het installeren van domotica zorgt voor meer comfort in huis, maar ook voor energiebesparing. Door middel van domotica kunt u bijv. uw lampen bedienen via telefoon of tablet. Wij vertellen u er graag meer over!

Warmtepompen en airco:

Met een warmtepomp kunt u zowel verwarmen als koelen. De warme lucht komt van buiten waardoor dit een milieuvriendelijke oplossing is. U kunt kiezen voor een vloer-, wand- of plafondmodellen. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor zonnepanelen en zonneboilers.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Dernitronics, Brakel

Dernitronics

Meerbeekstraat 25
Brakel

Dernitronics in Google

Website: www.dernitronics.be

Zoekwoorden: Elektriciteitswerken, Warmtepompen, Domotica, Airco, Zonnepanelen, Zonneboilers, Innovatieve technieken, Installateurs, Installatiebedrijf
Rubrieken: Airconditioning, Elektriciens - Installateurs

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.