Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

FH Solutions in Lochristi voor al uw dakwerken, renovatiewerken en totaalrenovaties

Heeft u besloten om uw huis te gaan renoveren of verbouwen? FH solutions is gespecialiseerd in totaalprojecten. Zo hoeft u voor al uw verschillende opdrachten maar één bedrijf te benaderen. Bij ons kunt u terecht voor een breed dienstenpakket, waaronder: zink en koperwerken, platte en hellende daken, gevelwerken, totaalrenovaties, algemene elektriciteitswerken, EPDM, het plaatsen van koepels, algemene elektriciteitswerken, resitrix en velux dakramen. Wij geven u graag advies over onze werken en welke oplossingen het beste bij uw situatie passen.

Professionele ondermening

Wij zijn onze onderneming 15 jaar geleden gestart met een focus op dakwerken, isolatie- en gevelwerken, en totaalprojecten. Inmiddels zijn wij van heel veel verschillende markten thuis. Het team is sterk gegroeid en bestaat nu uit zes teams met zestien personeelsleden - elk met een eigen specialisatie. De zaakvoerder is nog steeds zeer betrokken en garandeert dat de kwaliteit op peil blijft. Alle vakmensen binnen het bedrijf hebben de juiste opleiding genoten en blijven zich bijscholen om u steeds de beste kwaliteit te kunnen leveren. 

Onze dienstverlening

Wij voeren verschillende diensten voor u uit, van kleinere werken tot grote klussen. Denk aan chapewerken, isoleren, verwarming, elektriciteit, sanitair en ruwbouwwerken. Ook dakwerken voor platte en hellende daken, met bijvoorbeeld zink en koperwerk, voeren wij voor u uit. Wanneer u meer licht en ruimte wilt creëren kunnen wij koepels plaatsen. U kunt ons ook benaderen voor kleine werken zoals het plaatsen van sanitair. Wij ronden elk project met grote zorg af. Bekijk gerust onze realisaties voor een impressie.

Thuis op elk dak

Door uw dak onder handen te nemen zorgen wij niet alleen voor een fraai aanzicht van uw huis: een degelijk dak dat goed geïsoleerd is zorgt ook voor een verbetering van uw binnenklimaat. In de zomer wordt warmte beter buiten gehouden waardoor uw huis minder snel oververhit raakt. In de winter wordt de kou beter buiten gehouden zodat u heerlijk comfortabel binnen kunt vertoeven. Daarnaast zorgt een degelijk dak, met kwaliteit gemaakt voor een verlaging van uw energiekosten. Onze vakmensen hebben kennis van zaken en zorgen graag dat u een stevig dat boven uw hooft heeft.

Neem gerust contact op of vraag gerust een gratis offerte aan. Binnen een week krijgt u een gedetailleerd antwoord.

Gevelwerken, FH solutions, Lochristi

Logo FH Solutions bvba uit Lochristi

FH Solutions bvba

Heerweg-Noord 150
Lochristi

FH Solutions bvba in Google

Website: www.fhsolutions.be

Zoekwoorden: Zink en koperwerken, Platte en hellende daken, Gevelwerken, Totaalrenovatie, Algemene elektriciteitswerken, EPDM, Plaatsen van koepels, Algemene elektriciteitswerken, Resitrix, Velux dakramen
Rubrieken: Dakwerken, Renovatiewerken, Totaalrenovaties

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.