Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Lightbulb, Wilrijk

Bent u op zoek naar een vakkundig ergotherapeut? Dan bent u bij Lightbulb uit Wilrijk aan het juiste adres! Het is Mevrouw Jegers haar bedoeling om het leven lichter te maken voor de mensen die bij haar komen aankloppen. Hierbij kan ze drie verschillende methoden aanbieden:

Als ergotherapeut wil ik mensen bijstaan in hun dagelijkse activiteiten door het gebruik van hulpmiddelen of door het aanleren van bepaalde technieken (kooktechnieken of tiltechnieken)

Als psychomotorisch therapeut ga ik kinderen leren bewegen om zowel de grove motoriek (lopen, springen, …) als de fijne motoriek (schrijven, tekenen, knippen, …) te verbeteren.

Diensten

  • Wobbelen: Wobbelturnen (kids) en wobbel workout (volwassenen) geeft nieuwe uitdagingen aan het bewegen met je lichaam door middel van een wobbelboard en is toegankelijk voor iedereen.
      
  • Ergotherapie: Ergotherapie is een paramedische discipline die zich richt op het weer mogelijk maken van dagelijkse handelingen bij mensen die door ziekte of handicap een lichamelijke of psychische beperking hebben opgedaan.

  • Psychomotorische therapie: Psychomotorische therapie is een behandelvorm voor mensen met psychosociale of psychische problematiek, waarbij op methodische wijze gebruikgemaakt wordt van werkvormen gericht op lichaamsbeleving en het handelen in bewegingssituaties.

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact op met Lightbulb!

Ergotherapeuten, Ergotherapie, Zelfredzaamheidstraining, Fijne motoriek, Psychomotorische therapie, Wobbel workout, Wobbelturnen, Therapie, Wobbel lessen, PMT en Psychomotorisch therapeut in Wilrijk, Antwerpen.

Zoekwoorden: Ergotherapie, Zelfredzaamheidstraining, Fijne motoriek, Psychomotorische therapie, Wobbel workout, Wobbelturnen, Therapie, Wobbel lessen, PMT, Psychomotorisch therapeut
Rubrieken: Therapeuten, Ergotherapeuten

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.