Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

't Hof Van Oranje, Balegem

't Hof Van Oranje is opgericht in 1959 door Albert en Julia Feliers. Samen met de kinderen Christian en Eliane hebben ze ervoor gezorgd dat het restaurant is uitgegroeid tot een groot succes.  Met hun tomeloze inzet, inspanning en ware passie zorgen ze iedere keer weer voor kwaliteitsvolle gerechten, die worden geserveerd door het altijd vrolijke en toegewijde personeel. Ook de uitgebreide wijnkaart is zeker de moeite waard. Wij zijn dagelijks geopend van 12u00 tot 22u30! Tot snel bij 't Hof Van Oranje!

 

Werkzaamheden 't Hof Van Oranje

Bij 't Hof Van Oranje kunt u altijd genieten van heerlijke gerechten, bereid met eerlijke en dagverse ingrediënten door ons vakbekwame team. Op onze kaart staan natuurlijk de klassiekers waarom ons restaurant al jaren bekend staat. Van de beste mosselen, de superverse vis, heerlijke kreeft, kaviaar tot de malste en sappigste côte à l'os en de paling. Daarnaast werken wij ook met typische seizoensgebonden gerechten. In het wildseizoen serveren wij bijvoorbeeld: Patrijs, fazant of haas. In juni dienen de asperges, de Hollandse maatjes en hoppescheuten zich weer aan.

Ook staat er regelmatig een nostalgisch gerecht op de kaart, denk hierbij aan ossentong van vroeger of een heerlijke hutspot. Dus voor de Bourgondiër een absolute aanrader!

Verder hebben wij een ruime parking, goede en vlotte persoonlijke service en een heerlijk zonnig terras wat het plaatje volledig maakt.

Voor een heerlijk etentje met vrienden, vergaderingen, bijeenkomsten, feesten, rouwmaaltijden en of zakenlunch bent u bij 't Hof Van Oranje zeker aan het juiste adres! Wij kunnen ook bij u thuis alles verzorgen wat uw wenst. Van traiteurdienst, personeel voor bediening tot een kok die bij u aan huis kookt.

Wij zien u toch ook snel? 't Hof Van Oranje heet u van harte welkom!

't Hof Van Oranje uit Balegem

Hof Van Oranje, Balegem

Hof Van Oranje

Oudenaardse Steenweg 2
Balegem

Website: www.hofvanoranje.be

Openingstijden
Maandag 12.00 - 22.00
Dinsdag 12.00 - 22.00
Woensdag 12.00 - 22.00
Donderdag 12.00 - 22.00
Vrijdag 12.00 - 22.00
Zaterdag 12.00 - 22.00
Zondag 12.00 - 22.00
Zoekwoorden: Wildseizoen heerlijkste gerechten, Menu met Kreeft, Zeebanket , Zeeuwse Mosselen, Gerechten met dagverse ingrediënten, Zakenlunch, Rouwmaaltijden, Onze kok kookt bij u aan huis, Paling in verschillende bereidingen, Typische seizoensgebonden gerechten
Rubrieken: Restaurants, Restaurant België

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.