Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Energetische Therapeut Katharina Standaert, Brugge

Graag stel ik mezelf even voor: Ik ben Standaert Katharina een energetisch therapeute in Brugge. Ik had een bloeiende praktijk als tandarts. Door een zware bevalling en een veel te hoge werkdruk kreeg ik een burnout en moest ik mijn tandarts-praktijk helaas stopzetten.  Omdat de traditionele geneeskunde mij niet meer kon helpen, bewandelde ik het pad van de alternatieve therapie. Zo kwam ik terecht in een holistische praktijk waar de mens in zijn geheel bekeken wordt en waar er gezocht wordt naar de oorzaak van de klachten. Ik werd er enorm door geholpen en het inspireerde me om zelf de cursussen voetreflexologie, cranio-sacraaltherapie en aura- en chakra-healing te volgen. Ik heb altijd de ambitie gehad om andere mensen te helpen met hun gezondheidsproblemen. Dankzij mijn medische achtergrond en alternatieve kennis kan ik u een totale behandeling geven. Ik bied je een holistische aanpak van lichaam en geest, de aanpak die het best bij je past. Ook geef ik je graag advies over voeding, stress, straling en nog heel veel meer.

  • Voetreflexologie: Voetreflexologie is een drukpuntmassage op de reflexzones van de voet. Deze weerspiegelen de organen en delen van het ganse lichaam. Door druk uit te oefenen op deze zones verbeteren we de bloedcirculatie en energiecirculatie en worden afvalstoffen verwijderd. De harmonie tussen lichaam en geest wordt hersteld. Voetreflexologie is een veilige en natuurlijke methode om je gezondheid te bevorderen.
  • Cranio sacrale behandeling: Cranio sacrale behandeling is een zachte manipulatie techniek die helpt om de balans in de beweging van schedelbeenderen, ruggengraat en heiligbeen te herstellen. Er worden fysieke en mentale blokkades opgeheven waardoor het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt aangesproken.
  • Aura en chakra healing: Aura en chakra healing is een Oosterse healings-en ontspanningsmethode waarbij energie wordt doorgegeven door handoplegging en intentiekracht. Door deze levensenergie wordt zowel het lichaam, de energiebanen en de geest terug in balans gebracht waardoor genezing op gang komt.

Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Schroom niet en neem gerust vandaag nog contact met mij op, ik sta u graag te woord! 

Therapeuten, Voetreflexologie, Cranio-sacrale behandelingen, Aura en chakra healing, Burnout, Stress, Depressies, Nek en rugklachten, Spijsverteringsproblemen, Hormonale disbalans, traumaverwerking en Slaapproblemen in Brugge, West-Vlaanderen.

Energetische Therapeut Katharina Standaert, Brugge

Energetische Therapeut Katharina Standaert

Willemijnendreef 67
Brugge

Energetische Therapeut Katharina Standaert in Google

Website: www.energetischtherapeut-brugge.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Voetreflexologie, Cranio-sacrale behandelingen, Aura en chakra healing, Burnout, Stress, Depressies, Nek en rugklachten, Spijsverteringsproblemen, Hormonale disbalans, Slaapproblemen
Rubrieken: Therapeuten

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.