Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

't Hasseltkiezel, Bree

Heeft u ook zo een zin om weer eens heerlijk te tafelen met us familie, geliefde en/of vrienden? Kom dan gezellig naar Brasserie ’t Hasselt in Bree toe. Wij zijn een moderne brasserie die u steeds weer heerlijk laat genieten van alle mooie, eerlijke gerechten en een ruime uitgebreide menukaart. Bij ons staat de kwaliteit hoog in het vaandel en kunt u ook nog eens tegen schappelijke prijzen. Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen in ons sfeervolle Brasserie 't Hasselt.

Onze specialiteit: Wij zijn eigenlijk een echte steakhouse of vleesrestaurant. Zo bieden wij u een zeer ruim assortiment heerlijke vleesgerechten aan die zowel in de zomer als winter vers worden gegrild op onze green eggs. De echte BBQ "freaks" onder ons kennen dit soort barbecues wel. Zo kunt u iedere keer weer genieten van de sappigste steaks, de heerlijkste spareribs en de puurste filet pur.

Voor iedereen wat wils: Bent u niet zo een vlees eter? Ook dan kunt u prima bij ons terecht! Op onze menukaart vind u verschillende suggesties en andere lekkernijen. Wat dacht u van 8 verschillende salades, heerlijke pasta’s en vis- en vegetarische gerechten? Uiteraard word er ook aan de kleintjes gedacht en mensen die last hebben van bepaalde allergieën of allergenen kunnen ons op voorhand waarschuwen en dan zullen wij naar een heerlijke oplossing zoeken.

Kom gezellig langs: Ons sfeervolle restaurant in Bree ligt dicht gelegen bij een  fietsroutenetwerk. Zo kunt u rustig even van uw fiets stappen voor een heerlijk hapje en verfrissend drankje. Wij bieden onze gasten zo'n 40 zitplaatsen aan en in de zomer is er een groot terras met plaats voor een 50 à 60-tal personen. Deze ruimte kan ook gehuurd worden voor feesten en andere activiteiten.

Er is bij 't Hasselt een ruime parking aanwezig en ook bieden wij onze gasten Wifi aan. Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie of wilt u een tafel reserveren? Neem dan gerust vandaag nog contact met ons op. Reserveren kan enkel telefonisch.

Brasserie, Fietsroutes, Restaurant, Brasserie met open terras, Brasserie met zonneterras, Vleesgerechten en Steakhouse in Bree, Limburg.

 

Steakhouse 't Hasselt, Bree

Steakhouse 't Hasselt

't Hasseltkiezel 19A
Bree

Steakhouse 't Hasselt in Google


Openingstijden
Maandag 17:00 - 21:00
Dinsdag gesloten
Woensdag gesloten
Donderdag gesloten
Vrijdag 17.00 - 21.00
Zaterdag 17.00 - 21.00
Zondag 17.00 - 21.00
Zoekwoorden: Fietsroutes, Restaurant met open terras, Restaurant met zonneterras, Vleesgerechten, Steakhouse, Mosselen, Grillrestaurant, BBQ restaurant
Rubrieken: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.