Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Berbo Bouwwerken uit Veldegem voor al uw bouwwerken op maat

Bent u op zoek naar een vakkundig en professioneel bedrijf voor al uw vloerwerken, tegelwerken, bestratingswerken, opritten en terrassen, verbouwingen en/of metselwerken? Dan bent u bij ons van Berbo Bouwwerken uit Veldegem aan het juiste adres! Met maar liefst meer dan 20 jaar ervaring op de teller kunt u steeds weer bouwen en vertrouwen voor het afwerken van uw nieuwbouw woning en uiteraard ook voor al uw verbouwingswerken. Wij voeren onze werken uit in zowel West als Oost-Vlaanderen. Of u nu gaat voor nieuwe bestratingen of of een nieuw terras: Berbo Bouwwerken staat voor u klaar. 

47458.jpg - Berbo Bouwwerken, Veldegem
Totaal renovaties Berbo Bouwwerken

Totale renovaties: Wij van Berbo Bouwwerken garanderen u kwaliteit met een hoogstaande afwerking bij zowel kleine als grote werven. Wij kunnen uw droomplannen realiseren van een  nieuwe badkamer vloer leggen tot een volledige woning verbouwen. Vraag gerust eens naar de uitgebreide service bij het uitvoeren van totale renovaties. Tijdens zo’n project nemen wij als bedrijf veel last van uw schouders af.

Vloeren op maat 

Binnen en buiten vloeren: Bent u op zoek naar stijlvolle vloeren voor uw nieuwe interieur? Dan maakt u natuurlijk het beste een afspraak met de vloerder van Berbo Bouwwerken uit Veldegem. Hier bent u bij de juiste aannemer om al uw vloerwerken professioneel te laten uitvoeren. Door de samenwerking met leveranciers krijgt u eveneens een ruime keuze aan vloeren uit de verschillende toonzalen. Ook voor de aanleg van uw opritten en terrassen bent u bij ons aan het juiste adres!

Strakke afwerking

Metselen en afwerken: Bij het verbouwen horen zowel grove als verfijnde werken. De West-Vlaamse zaak voert ze allebei voor u uit. Met afbraak- en metselwerken wordt het interieur helemaal in orde gebracht voor de aankleding. Ook dit laat u over aan de flexibele aannemer die zich verder zal ontfermen over de afwerking van uw vloeren, muren en plafonds.

Kijk gerust eens op uw gemak rond op onze website! Heeft u nog vragen of wenst u aanvullende informatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij staan u graag te woord! Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier. 

Verbouwingswerken, Vloerwerken, Tegelwerken, Opritten en terrassen, Verbouwingen, Metselwerken, Bestratingswerken, Bestratingen in Veldegem, West-Vlaanderen

 

Berbo Bouwwerken, Veldegem

Berbo Bouwwerken

Kaatje Vandecastelestraat 10
Veldegem

Berbo Bouwwerken in Google

Zoekwoorden: Verbouwingswerken, Vloerwerken, Tegelwerken, Opritten en terrassen, Verbouwingen, Metselwerken, Bestratingswerken, Bestratingen
Rubrieken: Bouwwerken, Aannemers-Verbouwingen

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.