Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

JDV Projects in Herent, voor al uw elektriciteits- en kluswerken

Bij JDV Projects in Herent is de juiste partner voor al uw algemene elektriciteitswerken, renovaties en kluswerken. Het is mogelijk om de professionals in te schakelen voor de elektrische installatie woning en de elektriciteit vernieuwen. In het takenpakket van het professionele bedrijf is het plaatsen van binnenverlichting mogelijk om het interieur van uw woning af te maken. Daarnaast is het plaatsen van buitenverlichting en het plaatsen van tuinverlichting een optie om uw tuin meer sfeer te geven en nog meer van uw tuin te genieten. Verder is JDV Projects een domotica installateur die u van dienst is met het installeren van videofonie en parlofonie om uw woning veiliger te maken. 

Uiteenlopende diensten bij JDV Projects

JDV Projects is de juiste vakman om alle werken in en rond uw woning professioneel aan te pakken. U vindt hier een elektricien die precies weet wat er te gebeuren staat. Het ervaren team werkt altijd met professionele en kwaliteitsmaterialen. De gemotiveerde zaakvoerder Jannik De Venter staat al jaren klaar voor zijn klanten. Dit doet hij altijd op een deskundige manier waarbij hij aandacht besteed aan een feilloze afwerking en oog houdt op de klanttevredenheid bij nieuwbouw en renovaties. Particulieren en bedrijven kunnen hier onder andere terecht voor de volgende diensten:

  • Van klassieke domotica naar moderne domotica
  • Keuringsattest elektriciteit
  • Domotica systeem Velbus
  • Slimme laadpalen voor huis
  • Klassieke verlichting
  • Mooiste sfeerverlichting
  • Expert in kluswerken
  • Takken afzagen
  • Losliggende tegels vervangen
  • Stopcontacten en aansluitingen voor tuin

Een erkend elektricien in Herent

Voor u nieuwbouwwoning of renovatieproject is het vernieuwen of installeren van elektriciteit van groot belang. JDV Projects helpt u onder andere met het plaatsen of vervangen van elektriciteitskasten, schakelaars en stopcontacten. Daarnaast zijn ze ook gespecialiseerd in het installeren van domotica. Met de systemen van Velbus is het mogelijk om uw huis te automatiseren met parlo- en videofonie systemen waarmee u altijd ziet wie er bij u aan de deur staat. Daarnaast is het plaatsen van laadpalen en het klaarzetten van de elektriciteitsinstallatie voor de keuring deel ook onderdeel van hun uitgebreide takenpakket. Verder is het mogelijk om bij JDV Projects ruimtes in uw woning volledig te renoveren bijvoorbeeld met plamuurwerken, gyprocwerken en schilderwerken. Ook zijn ze gespecialiseerd in vloerwerken; u heeft hierbij de keuze voor parket of laminaat als tegelwerken. 

Tuinverlichting bij JDV Projects

JDV Projects is ook van dienst met het aanleggen van verlichting. Zowel voor verlichting in uw woning als buitenverlichting voor bijvoorbeeld in de tuin helpen ze u graag. Voor uw tuin heeft u de keuze tussen een functionele tuinverlichting of sfeerverlichting, waarbij het aanleggen van extra stopcontacten in de tuin meteen wordt meegenomen. De verlichting kan geplaatst worden onder bomen of struiken, met eventueel extra aansluitingen voor bijvoorbeeld tuinmachines. Ook helpen ze u met allerlei kluswerken; kleine werkjes die bijvoorbeeld in of rondom het huis zijn blijven liggen. U kunt hierbij denken aan het vervangen van een kraantje, het vervangen van een losliggende tegel, het ophangen van een lamp of het in elkaar zetten van uw meubels. JDV Projects in Herent is een professioneel bedrijf gespecialiseerd in elektriciteits-, klus- en renovatiewerken.

Neem gerust contact op als u nog verdere vragen heeft, of om een afspraak te maken. Ook kunt u een bericht achterlaten bij het contactformulier.

59194465_s(1).jpg - JDV Projects, Herent

 

Zoekwoorden: Van klassieke domotica naar moderne domotica , Keuringsattest elektriciteit, Domotica systeem Velbus, Slimme laadpalen voor huis, Klassieke verlichting, Mooiste sfeerverlichting, Expert in kluswerken , Takken afzagen, Losliggende tegels vervangen, Stopcontacten en aansluitingen voor tuin
Rubrieken: Elektriciens, Electriciën, Electriciteitwerken, Klusbedrijf, Laadpalen voor Elektrische wagens

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.