Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Elke klus, van tuinwerken tot algemene klussen, snel geklaard door De Klusdienst uit Adegem

Bij De Klusdienst uit Adegem hebben ze plezier in hun werk en dat merkt u zodra u contact met ze opneemt. Ze zijn vriendelijk en denken graag met u mee. Of het nu gaat om tuinwerken, algemene kluswerken, dakisolatie of karweiwerken, De Klusdienst staat voor u klaar. Ook het plaatsen van wanden en plafonds in gyproc, afbraakwerken binnenshuis, gyprocwanden laten schilderen en het onderhouden van vijvers doen ze graag voor u. Ze zorgen dat ze altijd tijd houden voor dringende herstellingswerken aan woning zodat u in geval van nood snel geholpen wordt.

Tuinwerken - De Klusdienst, Adegem

Bij De Klusdienst loopt elke klus steeds gesmeerd

Het onderhouden van uw huis en tuin kan een grote klus zijn. Geen zin om uw kostbare tijd in allerhande klussen te steken? De Klusdienst uit Adegem staat tot uw dienst voor

  • Karweiwerken
  • Algemene kluswerken
  • Tuinwerken
  • Dakisolatie
  • Afbraakwerken binnenshuis
  • Schilderen en plaatsen van wanden en plafonds in gyproc
  • Gyprocwanden laten schilderen
  • Dringende herstellingswerken aan woning

Kom tot rust in uw groene oase dankzij tuinwerken

Ieder mens is uniek en dit houdt in dat we niet allemaal groene vingers kunnen hebben. De vakmensen van De Klusdienst uit Adegem hebben dat gelukkig wel en nemen tuinwerken als het onderhouden van vijvers, of dat nu éénmalig of periodiek is, met een glimlach van u over. Hun tuinman beplantingswerken heeft verstand van planten, bloemen en struiken en zorgt ervoor dat uw tuin er tiptop in orde uit ziet. Het enige wat u hoeft te doen is een stoel pakken en genieten van uw eigen stukje natuur.

Voor een goede uitvoering van allerhande klussen

Snel en efficiënt, dat zijn ze bij De Klusdienst uit Adegem. Dankzij hun punctualiteit kunnen ze altijd tijd vrij maken voor spoedgevallen. Is er bijvoorbeeld een leiding verstopt, doet een stopcontact het niet of is er lekkage ontstaan? Neem dan contact op met De Klusdienst en zij zorgen er voor dat u snel uit de brand geholpen bent. Dankzij hun ruime aanbod aan diensten kunt u diverse allerhande kluswerken door één bedrijf uit laten voeren. Eén aanspreekpunt, één firma. Wel zo overzichtelijk en wel zo betrouwbaar.

Voor meer info of een vrijblijvende offerte opvragen neemt u contact op met De Klusdienst uit Adegem. U kunt ook het contactformulier invullen.

Tuinwerken - De Klusdienst, Adegem

Tuinwerken - De Klusdienst, Adegem

De Klusdienst

Molenstraat 65
Adegem

De Klusdienst in Google

Website: www.de-klusdienst.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Tuinwerken, Algemene kluswerken, Dringende herstellingswerken aan woning, Tuinman beplantingswerken, Gyprocwanden laten schilderen, Dakisolatie, Karweiwerken, Onderhouden van vijvers, Afbraakwerken binnenshuis, Plaatsen van wanden en plafonds in gyproc
Rubrieken: Tuinaanleg & -onderhoud, Gyprocwerken, Afbraakwerken, Klusjesman, Klusbedrijf

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.