3 workx Demuytere

3 workx Demuytere is er voor boomverzorging, tuinaanleg en tuinonderhoud in Waregem. Het bedrijf van zaakvoerder Dries Demuytere heeft een brede basis. De voornaamste diensten zijn snoeiwerken, het vellen van bomen, en aanplantingen en verplantingen van bomen. Hiertoe behoren ook zaken als boomchirurgie, het verwerken van resthout (klieven en hakselen), het uitfrezen van stronken en beheeradvies. Kortom: boomzorg in de breedste zin van het woord.

Tuinonderhoud

Behalve voor boomverzorging kunt ook bij 3 workx Demuytere terecht voor tuinaanleg en tuinonderhoud. We zijn er dus niet alleen voor boomzorg alleen. Als u op zoek bent naar een boomverzorger die ook de aanleg van verhardings- en/of groenelementen voor zijn rekening kan nemen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer weten over onze diensten? Contacteer ons dan vandaag nog!

Vellen van bomen

Vellen van bomen

 

3 workx Demuytere

Kleithoekstraat 34
WaregemWebsite:


Zoekwoorden: Tuinonderhoud, Boomchirurgie, Snoeiwerken, Vellen van bomen, Klieven en hakselen, Aanplantingen, Verplantingen, Uitfrezen van stronken
Categorieën: Tuinaanleg en tuinonderhoud, Boomverzorging

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.