Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Exclusieve Tuinen uit Heist-op-den-berg voor de realisatie van uw droomtuin

Uw tuin is minstens zo belangrijk als uw woning. Het is de kroon op het geheel, een heerlijke plek waar u goed tot rust kunt komen. Begrijpelijk dat u dit dus alleen overlaat aan vakmensen. Exclusieve Tuinen begeleidt en adviseert u persoonlijk, van tuinontwerp tot tuinaanleg en -onderhoud, afgestemd op maat van uw budget. Zowel beplantingen als opritten en terrassen verzorgen wij zonder problemen. Ons team van tuinarchitecten en tuinaanleggers is klein, maar sterk. Kwaliteit en service staan voorop. Op snelle en secure wijze realiseren wij al jaren droomtuinen in de regio van Heist-op-den-Berg, Lier, Mechelen, Herentals, Aarschot en Keerbergen. De tuinarchitect gaat graag aan de slag met een 3D-tuinplan voor u. Tuinarchitectuur van de hoogste kwaliteit.

PSG_5234-lr-1030x431.jpg - Exclusieve Tuinen, Heist-op-den-Berg

Tuinontwerp door ervaren tuinarchitect

Kan uw tuin wel een metamorfose gebruiken? Wij bieden een uitgebreid assortiment aan gespecialiseerde diensten. Bij een tuinontwerp komt veel kijken. U wilt natuurlijk elk seizoen een mooie tuin, maar hoe zorgt u hiervoor? Onze ervaren tuinarchitecten voorzien u graag van advies op maat. Exclusieve Tuinen bedenkt een uniek groenconcept afgestemd op uw wensen en passend bij de locatie en de architectuur van uw woning. Om u een duidelijk beeld te geven maken wij altijd een visueel 3D-tuinplan. Bent u tevreden met het design? Dan volgt de implementatie fase. U kunt voor tuinaanleg- en onderhoud terecht.

Tuinaanleg precies naar wens

Wenst u een mooie stadstuin of landschapstuin? Exclusieve Tuinen garandeert u altijd een correcte en vakbekwame uitvoering. Onze vaste partners die ons hierbij helpen zijn elk apart toppers op hun eigen vakgebied. Tijdens de uitvoering blijven wij uw vaste aanspreekpunt, zodat u zeker bent van een aangename en gemakkelijke samenwerking. U kunt rekenen op een uitgebreide dienstverlening, waaronder ook beplantingen en de aanleg van opritten en terrassen. Tijdens het gehele proces wordt u meegenomen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent. Om inspiratie op te doen kunt u alvast een kijkje nemen bij de realisaties.

Boomkwekerij voor prachtige exemplaren

Voor een breed assortiment aan bijzondere bomen kunt u ook bij Exclusieve Tuinen terecht. U kunt rekenen op eersteklas bomen en planten voor een eerlijke prijs. Wilt u graag een meerstammige rhododendron, grote buxusbollen of meerstammige solitair? Breng eens een bezoekje aan onze boomkwekerij! Daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen. Ons bevlogen team staat u graag te woord en deelt hun kennis om u optimaal te kunnen adviseren. Onze passie voor het vak en groene vingers zijn kenmerkend voor het bedrijf. Zo bent u verzekerd van een prachtig, origineel resultaat, precies op maat.


Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht sturen via het contactformulier.

PSG_5414-lr-1030x633.jpg - Exclusieve Tuinen, Heist-op-den-Berg

Exclusieve Tuinen, Heist-op-den-Berg

Exclusieve Tuinen

Oudestraat 11A
Heist-op-den-Berg

Exclusieve Tuinen in Google

Website: www.exclusievetuinen.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Tuinaanleg en -onderhoud, Tuinontwerp, Opritten en terrassen, Tuinarchitect, Tuinarchitectuur, Beplantingen, 3D-tuinplan, Droomtuinen
Rubrieken: Tuin- en Landschapsarchitectuur

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.