Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Couture Eva Turcksin, Aalst

U heeft uw droom jurk gevonden maar is niet op uw maat? Dit is geen probleem bij Couture Eva Turcksin. Alles is mogelijk tot het verbeteren van uw droom jurk. Heeft u een idee maar u komt maar niet tot het juiste eindresultaat, samen zoeken we naar de juiste oplossing. Tot in het kleinste detail, model, de stoffen, de kant zodat u kan stralen in de jurk die speciaal voor u is gemaakt. Voor alle gelegenheden kunt u  bij mij terecht, u kunt denken aan huwelijk, communie, kerst & nieuwjaar, speciale gelegenheden.

Diensten

Bruid en Bruidsmeisje, Bloemenkind, Bruidskind suite, Carnaval, Feestgelegenheden, Moeder&Dochter, Vader&Zoon en Baby´s eerste verjaardag. Alle stijlen zijn mogelijk ik ben een patroontekenaar en maak alle patronen volgens het model en op uw maat. Tevens zijn de stoffen in alle kleuren en stijlen te verkrijgen. De prijs wordt bepaald door het model, stoffenkeuze, kant en details zoals diamantjes.

Wenst u meer informatie of wilt u direct een afspraak maken neemt u dan contact met mij op. 

Bruidskleding, Bruids- en Communiekleding, Couture, Trouwkleding, Feestkleding, Trouwkostuums, Trouwkleding op maat, Feestkleding op maat, Feestmode, Bruidsmode en Bruidswinkel in Aalst, Oost-Vlaanderen.

 

 

 

 

 

Couture Eva Turcksin, Aalst

Couture Eva Turcksin

Dendermondsesteenweg 7
Aalst

Couture Eva Turcksin in Google

Website: www.coutureevaturcksin.be

Openingstijden
Maandag 13.00 - 18.00
Dinsdag 13.00 - 18.00
Woensdag 13.00 - 18.00
Donderdag 13.00 - 18.00
Vrijdag 13.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 18.00
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Couture, Trouwkleding, Feestkleding, Trouwkostuums, Trouwkleding op maat, Feestkleding op maat, Feestmode, Bruidsmode, Bruidswinkel
Rubrieken: Bruidskleding, Bruids- en Communiekleding

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.