Trimlie, Parike

Zoekt u een trimsalon voor uw geliefde huisdier? Dan maakt u gewoon een afspraak bij Trimlie in Parike! Wij verzorgen zowel kleine als grote verzorgings behandelingen. Dit houdt in zowel trimmen en verzorgen van de vacht als de verzorging van de ogen, oren en nagels. Iedere kat of hond krijgt de verzorging die bij zijn of haar vacht past geheel naar de wensen van u! Alle honden en katten rassen zijn bij ons welkom, van de grootste hond tot de kleinste kat. Wij werken uitsluitend en alleen op afspraak om er zeker van te zijn dat uw trouwe viervoeter de juiste aandacht, tijd en verzorging krijgt die hij of zij nodig heeft. Indien gewenst kunnen wij van Trimlie ook er voor zorgen dat u huisdier wordt opgehaald en terug gebracht wordt tegen een kleine vergoeding. De eigenaresse kijkt er nu al naar uit uw geliefde huisdier to mogen ontvangen en verzorgen!

Werkzaamheden Trimlie

  • Over ons: Ik zou mezelf eerst even voorstellen. Ik ben Julie Surdiacourt, een echte dierenliefhebber die met veel passie en enthousiasme te werk gaat! Ook heb ik de opleiding katten- en hondentoilettage gevolgd. Gedurende mijn opleiding groeide mijn passie en interesse van alle mogelijke rassen in de vachtverzorging. Ik zorg er persoonlijk voor dat uw trouwe viervoeter de beste verzorging krijgt die u wenst. Dit wordt allemaal gedaan met respect voor de vacht en uw geliefde huisdier.
  • Diensten: Wij kunnen u de volgende diensten aanbieden voor uw viervoeter: In de trimbeurt zit sowiezo wassen, föhnen, oren en ogen reinigen en nagels knippen inbegrepen in de prijs en elke trimbeurt wordt uitgevoerd met professioneel materiaal. Dat is toch fijn? Uw hond of kat staat bij ons steeds weer op de eerste plaats en werken met veel liefde en passie aan uw geliefde huisdier! Voor kittens en puppy’s is er een gratis gewenning tot 5 maanden oud bij Trimlie in Parike. Ook kunt u bij ons terecht met uw /huisdier voor enkel te: wassen, ontwollen, ontklitten, ogen en/of oren reinigen en nagels knippen.

Voor meer informatie, mogelijkheden of vragen neemt u contact met ons op via de email: julie@trimlie.be of telefoon op:  0478/39.37.27 of kijkt u gerust nog even rond op onze website!

Trimlie in ParikeTrimlie in Parike

 

Hondenverzorging, Honden- en Kattenverzorging, Kattenverzorging, Hondenkapsalon, Hondenkapper, Hondentrimsalon, Verzorging hond, Kattentrimsalon, Verzorging kat, Honden knippen, Hondentoilettage, Hondentoilettage brakel, Kattentoilettage brakel en Trimsalon in Parike, Oost-Vlaanderen.

 

 

Trimlie

Hollebeekstraat 41
ParikeWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Hondenkapper, Hondentrimsalon, Verzorging hond, Kattentrimsalon, Verzorging kat, Honden knippen, Hondentoilettage, Kattentoilettage , Trimsalon
Categorieën: Hondenverzorging, Honden- en Kattenverzorging, Kattenverzorging, Hondenkapsalon

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.