Cormier Parket, Lochristi

Cormier Robby van Cormier Parket heeft ruim 16 jaar ervaring in allerlei werkzaamheden die bij parket- en laminaatvloeren komen kijken: leveren, leggen, repareren en het onderhouden.

Bent u op zoek naar een gedreven vakman die uw parket of laminaat kan plaatsen of herstellen? Doe dan een beroep op Cormier Robby.

Hulp bij schuurwerk

Heeft uw parket waterschade opgelopen? Of is het gewoon al behoorlijk oud en ziet het er daardoor niet meer zo netjes uit? Meestal is dit te verhelpen met een eenvoudige behandeling die Cormier Parket voor u kan uitvoeren. Hij zorgt ervoor dat er een laagje van uw pakket wordt geschuurd en deze vervolgens wordt geolied. Uw parket zal zo goed als nieuw zijn!

Nieuwe vloer laten leggen

Mocht uw parket echt zijn beste tijd te hebben gehad en kan deze niet meer hersteld worden, dan kan deze nog goed als ondervloer dienen voor een nieuwe laag hout. Ook dit kan Cormier Parket voor u verzorgen.

Vloeren die u door Cormier Parket kan laten leggen, zijn bijvoorbeeld:

Ook voor schuurwerk, traprenovatie, gipsplaten en andere afwerkingen kunt u terecht bij Cormier Parket.

Bent u benieuwd wat Cormier Robby voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Cormier Parket

Loboslaan 9
9080 Lochristi


Mob: 0476969530

Website:
Email: info@cormier-parket.be

Maandag
07.00-20.00
Dinsdag
07.00-20.00
Woensdag
07.00-20.00
Donderdag
07.00-20.00
Vrijdag
07.00-20.00
Zaterdag
Gesloten
Zondag
Gesloten

Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Plaatsen van parket, Plaatsen van parket en laminaat, Parketlegger, Traprenovatie, Vinyl, Berry Alloc, Balterio parket, Lalegno parket
Categorieën: Parket en parketvloeren, Houten vloeren, Traprenovatie, Parketrenovatie

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.