Dakwerken Deyen uit Lochristi voor plaatsing en renovatie van daken

Heeft u nood aan een betrouwbaar en duurzaam plat dak? Dakwerken Deyan is uw professionele partner voor de plaatsing en renovatie van platte daken. Daarnaast kunnen zij ook uw daken isoleren en dakgoten repareren. Voor meer lichtinval en een fraai interieur kunt u ook lichtkoepels laten plaatsen. Of het nu gaat om een appartement, rusthuis of industriegebouw: u kunt rekenen op dakwerken Deyan. Laat u vooral informeren over de mogelijkheden en de verschillende dakbedekkingsmaterialen. U kunt Dakwerken Deyan ook inschakelen in onderaanneming, bijvoorbeeld bij nieuwbouw- of totaalrenovatie projecten.

Dakbedekkingsmaterialen: van TPO tot EPDM dakwerken

Bij Dakwerken Deyan heeft u ruime keuze uit verschillende dakbedekkingsmaterialen. Afhankelijk van uw wensen en noden, geven zij graag deskundig advies. U kunt kiezen uit onder andere de volgende materialen:

  • EPDM dakwerken: met een dak van EPDM investeert u in de toekomst. Uw dak is gegarandeerd waterdicht en deze dakfolie is daarnaast wortelbestendig. Dit is zeer geschikt om de levensduur van uw dakafwerking te verlengen. U kunt ook kiezen voor Resitrix EPDM.
  • PVC dakwerken: Poly Vinyl Chloride is een kunststof dakbedekking dat uitzet en krimpt bij temperatuurschommelingen. Het materiaal is licht maar sterk waardoor het de dakconstructie weinig tot niet belast.
  • TPO: Thermoplastische Poly Olefine is een elastische kunststof folie die qua uitzicht lijkt op PVC, maar verschilt in structuur. Deze folie behoudt de gehele levensduur zijn elasticiteit.

Isolateren van daken

Ook voor het isoleren van platte daken kunt u bij Dakwerken Deyan terecht. Warme lucht stijgt, ook in uw huis. Deze warme lucht ontsnapt uw woning via de muren, vloer, ramen- en vooral door het dak. Dit kunt u voorkomen door dakisolatie toe te passen waardoor de warmte niet meer gemakkelijk door het dak naar buiten gaat. Zo draagt u niet alleen bij aan een beter milieu; u zult het ook merken in uw portemonnee.

Van gevelbekledingswerk tot lichtkoepels plaatsen

Ook kunt u bij Dakwerken Deyan terecht voor andere diensten, zoals bijvoorbeeld het repareren van uw dakgoot. Wanneer u een lichtkoepel wilt laten plaatsen staan zij u graag te hulp: op snelle en secure wijze realiseren zij een prachtig werk met veel lichtinval. Zij realiseren daarnaast ook gevelbekledingswerk van verschillende materialen.

Voor meer informatie of een afspraak, neem gerust contact op met Dakwerken Deyan aan de Antwerpse Steenweg 68.

Dakwerken Deyan

Antwerpse Steenweg 68
LochristiWebsite:


Zoekwoorden: Pvc dakwerken, Gevelbekledingswerk, Resitrix , TPO, Platte dakwerken, EPDM dakwerken, Isoleren van daken, Lichtkoepels plaatsen, Dakgoten repareren, Renoveren van daken
Categorieën: Dakwerken

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.