Hotel Internos, De Haan

Hotel Internos in De Haan biedt u comfortabele kamers en een lekker à la carte restaurant. Het hotel staat bekend om zijn plaats bij de zee. Dat is ideaal om even op adem te komen en te genieten van de kust. Zo is het hotel dus lekker dichtbij het bos, strand, zee en de winkelcentrum die een gezellig en familiaal sfeer geeft.

De accommodatie betreft, hotel Internos beschikt over vele mooie  kamers en  suites  voorzien van alle comfort. Alle kamers in het hotel zijn ruim en voorzien van douche – wastafel – toilet – kleurentelevisie en safe. De kleinschaligheid en de charme van het hotel nemen u van bij het binnenkomen op in een familiale en ontspannen sfeer die u enkel aan kust vindt.

Het team zorgt ervoor, dat ze alles eraan zullen doen om van uw verblijf ook echt iets te maken waar u naar verlangt. Op het gelijkvloers van hotel Internos bevindt zich het gezellige restaurant waar u zowel volgens een half pension formule als à la carte kan eten. Ook wordt er elke ochtend een ontbijtbuffet klaargelegd, om de dag perfect te kunnen starten.

Restaurant

Bij het restaurant wordt er naast een uitgebreid ontbijtbuffet ‘s avonds een heerlijk gevarieerd 4-gangenmenu opgediend. Wilt u lekker à la carte eten dan kan dit uiteraard ook. Het à la carte restaurant biedt u een ruime keuze aan gerechten, streekspecialiteiten en seizoensuggesties. De gezellige sfeer bij het restaurant, is de ideale to do na een dagje strand of winkelen en daarnaast beschikt hotel Internos over de perfecte accommodatie om u te laten genieten van de zee. Zie het menu.

Heeft u nog vragen? Neem met een gerust hart contact op met het team!

Hotel Internos

Leopoldlaan 12
De HaanWebsite:


Volg ons op: Facebook
Zoekwoorden: Hotel Internos, Hotel Internos en Restaurant Internos De Haan aan zee, Restaurant Internos
Categorieën: Hotels, Hotels Belgie, Hotels België

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.