Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Restaurant De Olifant, Halle

Restaurants

Restaurant De Olifant in Halle biedt foodies een unieke culinaire ervaring. Als u op zoek bent naar een restaurant waar u relaxed kunt tafelen in een warme omgeving, bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt een warm welkom verwachten van manager Leo Eeckhaut. De Olifant staat voor de verfijnde, Franse keuken in een uniek kader. In de schaduw van de basiliek van Halle werd het restaurant onlangs geopend in een voormalige drogisterij, met een zaal voor 90 personen en een grote parking. Het restaurant is stijlvol en verse producten staan er centraal.

Eerder verdiende Leo Eeckhaut zijn horecastrepen als zaakvoerder van het voormalige Van Gogh in Vlezenbeek. Chef Jean-François Narove stond hiervoor in de keuken van het geliefde restaurant François in Brussel. Samen bieden zij in restaurant De Olifant gerechten van hoog niveau aan, steeds tegen een eerlijke prijs. De kaart wisselt tweewekelijks en er wordt met dagverse producten gewerkt. Behalve dineren kunt u hier ook lunchen.

In restaurant De Olifant zijn honden toegelaten. Restaurant De Olifant is geopend van woensdag t/m zondag in de middag en avond. Reserveer nu uw tafeltje via de website!

Lunchen

Restaurant De olifant, Halle

Restaurant De olifant

Grote Markt 28
Halle

Restaurant De olifant in Google

Website: www.restaurantolifant.be

Zoekwoorden: Terras van Voren, Dineren, Lunchen, Zaal voor 90 personen, Grote parking, Franse keuken, Stijlvol restaurant, Restaurant, Verfijnde gerechten
Rubrieken: Restaurants

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.