Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Taxibedrijf Tele-Taxi Drieslinter Vlaams-Brabant staat dag en nacht voor u klaar

Bent u op zoek naar een betrouwbaar taxibedrijf in Vlaams-Brabant? Dan bent u bij Tele-Taxi in Drieslinter aan het juiste adres. Deze professionele taxi staat 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar. Dit taxibedrijf is gespecialiseerd in airportservice, luchthavenvervoer, personenvervoer en zakenvervoer. Taxibedrijf Tele-Taxi werd opgericht in 2021. Eigenaar Tim Dewaelheyns zit tevens als zelfwerkend zaakvoerder als uw chauffeur achter het stuur. Hij streeft er samen met zijn team naar om u doorlopend ten dienste te staan. Met hun taxi's kunnen zij personenvervoer voorzien tot expresszendingenmaximum van 4 passagiers. Zij helpen u verder zowel in het Nederlands als het Engels.

Taxibedrijf Drieslinter

Taxibedrijf met professionele service in Drieslinter

De activiteiten van Tele-Taxi zijn divers. Zij voorzien luchthavenvervoer naar binnen- en buitenlandse luchthavens. Ook voor zakenvervoer naar onder meer congressen, luchthavens of hotels kunt u hen contacteren. Vervoer van documenten of expresszendingen? Dit taxibedrijf staat voor u klaar. Tele-Taxi is er voor u! Het is een stipt en professioneel taxibedrijf. Zowel voor personenvervoer als de koeriersdienst worden stipt en betrouwbaar uitgevoerd. De wagens zijn dag en nacht beschikbaar. Tele-Taxi garandeert u een comfortabele en veilige rit naar uw bestemming. Zij zijn actief in een straal van 50 tot 60 kilometer rond Drieslinter.

De koeriersdienst: snel en betrouwbaar uw pakket verzenden

Heeft u een pakket dat dringend geleverd moet worden? Zijn er documenten die op een vertrouwelijke en snelle manier afgeleverd moeten worden? Tele-Taxi klaart deze klus voor u met hun professionele koeriersdienst. Bij hen komt kwaliteit en service op de eerste plaats. De koeriersdienst werkt professioneel en flexibel. Zij streven ernaar om elk pakket snel en op een veilige manier bij de klant te bezorgen. Als u snel en met vertrouwen een pakket wilt verzenden van en naar Drieslinter en grotere omgeving, dan kunt u met een gerust gemoed gebruikmaken van deze koeriersdienst. Met deze service staat Tele-Taxi in voor zowel nationaal als internationaal vervoer van kleine pakketjes of documenten. Zowel particulieren als bedrijven kunnen van de pakketjesdienst van het taxibedrijf gebruikmaken.

Alle services op een rij in Vlaams-Brabant

Op Tele-Taxi uit Drieslinter kunt u vertrouwen. Zij zijn stipt, professioneel, discreet en zorgen voor een snelle en veilige rit. Indien u graag meer informatie wenst over het taxibedrijf of de activiteiten, contacteer hen en zij zorgen voor een snel antwoord. Deze specialisten staan klaar als en voor:

  • Taxi
  • Taxibedrijf
  • Airportservice
  • Luchthavenvervoer
  • Personenvervoer
  • Zakenvervoer

Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Taxibedrijf Drieslinter

Taxibedrijf - Tele-Taxi, Drieslinter

Tele-Taxi

Molenstraat 14
Drieslinter


Website: www.tele-taxi.be

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Taxi, Taxibedrijf, Airportservice, Luchthavenvervoer, Personenvervoer, Zakenvervoer
Rubrieken: Koeriersdiensten, Taxi's en taxibedrijven

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.