Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

BV Luchthavenvervoer, Sint-Katelijne-Waver

Wij brengen u graag thuis van het vliegveld of na een feestje! BV Luchthavenvervoer staat voor klantvriendelijkheid en kwaliteit.

Expressdiensten

Wij kunnen ook uw pakketjes en brieven tot 250 kg voor u bezorgen. Wij zorgen ervoor dat uw pakketje binnen 24 uur op de plaats van bestemming is en kunnen dit doen in zowel binnen- als buitenland. U kunt rekenen op onze stipte en discrete service!

Personeel

Ons personeel is betrouwbaar en gediplomeerd. Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk, zodat u zich snel op uw gemak voelt bij ons. Wij gaan graag met u in gesprek over de beste producten en diensten voor uw situatie.

Neem contact met ons op voor een offerte.

Taxi's en taxibedrijven, Luchthavenvervoer, Taxi, Taxibedrijf, Airportservice, Expressdiensten, Ziekenvervoer, Chauffeursdiensten, Feestvervoer en Personenvervoer in Sint-Katelijne-Waver, Antwerpen.

BV Luchthavenvervoer, Sint-Katelijne-Waver

BV Luchthavenvervoer

Beukendreef 32
Sint-Katelijne-Waver

BV Luchthavenvervoer in Google

E-mail: bartdanielle@icloud.com
Website: www.bv-verschueren0.webnode.be/

Zoekwoorden: Taxi, Taxibedrijf, Airportservice, Expressdiensten, Ziekenvervoer, Chauffeursdiensten, Feestvervoer, Personenvervoer
Rubrieken: Taxi's en taxibedrijven, Luchthavenvervoer

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.