Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Welkom bij Tattoostudio Inkedup Ongena in Berlare Oost-Vlaanderen voor uw mooiste tattoo 

Welkom bij Inkedup Ongena in Berlare. Voor iedereen die een perfect geplaatste originele tattoo wenst, is dit het juiste adres. Deze tattoo-artiesten ontvangen u graag in de tattoostudio, maar ook als u de wens heeft een piercing laten plaatsen, bent u meer dan welkom in de piercingstudio. Een tattoo laten plaatsen begint met de beste tattoo ontwerpen en dan gaat het team aan de slag met de technische tatoeëringen, ook zeker voor een cover up tattoo bent u bij deze kunstenaars in goede handen. Tot slot biedt Inkedup Ongena een super goede baardverzorging, zo kunt u tot in de puntjes uw eigen stijl creëeren en behouden.

Tattoo laten plaatsen Berlare, Oost-Vlaanderen

Tattoostudio Inkedup Ongena in Berlare

Droomt u ervan om een levensechte tattoo te laten zetten of gaat u eerder voor een originele piercing? Sinds 2017 kunt u daarvoor bij Tattoostudio Inkedup Ongena terecht. Zaakvoerder Diego Ongena en zijn gedreven team van vijf kunstenaars begeleiden u van ontwerp tot plaatsing. Ze geven u graag alle nodige inspiratie als u nog twijfelt over de ideale tatoeage of piercing. Inkedup Ongena is uitsluitend geopend op afspraak. Zo kunnen zij uitgebreid de tijd nemen om uw tattoo- of piercesessie goed voor te bereiden. Wil u een ontwerp met ons bespreken? Neem dan direct contact op. Op de Facebook- en Instagrampagina kunt u alvast inspiratie opdoen en enkele van de prachtige tattoos en piercings ontdekken.

Specialisten in hyperrealisme en meester in alle stijlen

Realistische tattoos zijn het stokpaardje van Inkedup Ongena. Of u nu een portret van een dierbare of een schitterend landschap wil laten tatoeëren, zij weten er raad mee. Maar of u voor een allereerste tattoo gaat of uw sleeve wil laten vervolledigen? Iedere tattooliefhebber is welkom bij Inkedup Ongena! Zij zijn tal van stijlen meester, van traditionele tattoos en realistische portretten tot mandala’s, dotwork en cover-ups. De passie voor het vak wordt ongetwijfeld duidelijk in het ontwerp dat deze tattoo-artiesten voor u uittekenen.  

De beste tattoo- en piercingstudio in Oost-Vlaanderen

Bij Inkedup Ongena bent u ook voor piercings juist! Zij plaatsen allerlei modellen, waaronder lip-, tong- en neuspiercings, maar ook oorgaatjes en microdermals. Bij die laatste techniek schuiven zij een klein plaatje onder uw huid waarin zij nadien een steentje naar keuze plaatsen. Wat u ook zoekt om uw lichaam nog mooier te maken, het team artiesten van Inkedup Ongena staat voor u klaar. Wij heten u welkom bij deze tattoostudio & piercingstudio voor:

  • Piercing laten plaatsen
  • Tattoo laten plaatsen
  • Tattoo ontwerpen
  • Tatoeëringen
  • Cover up tattoo
  • Baardverzorging

Neem gerust contact op voor meer informatie of het maken van een afsrpaak. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Tattoostudio Berlare, Oost-Vlaanderen

Tattoostudio - Inkedup Ongena, Berlare

Inkedup Ongena

Frankrijkstraat 14
Berlare


Website: www.inkedupongena.be

Openingstijden
Maandag 10.00 - 18.00
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 18.00
Zaterdag 09.30 - 12.30
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Tattoostudio, Piercingstudio, Piercing laten plaatsen, Tattoo laten plaatsen, Tattoo ontwerpen, Tatoeëringen, Cover up tattoo, Baardverzorging
Rubrieken: Tattoos en piercings, Barbershop

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.