Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Welkom bij Tattooshop Goons & Queens in Sint Niklaas Oost-Vlaanderen voor de perfecte tattoo

Wilt u graag een tattoo laten zetten of een perfect geplaatste piercing? Dan bent u bij Goons & Queens bij de beste tattooshop in Sint-Niklaas en omstreken! Onze tattooshop staat zeer goed bekend als voor een tattoo laten zetten en daarnaast ook voor een piercing laten zetten in onze piercing studio. U vindt bij ons de artist en tatoeëerder die u van ontwerp tot plaatsing de beste tattoo biedt. We zijn gespecialiseerd in fine line tattoo, tattoo portrettekeningen, American style tattoo en realisme tattoo. Bij Goons & Queens ontmoet u een team van professionele tatoeëerders die klaar staan om uw mooiste tattoo te ontwerpen en op uw huid te vereeuwigen. 

Tattooshop Sint Niklaas Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen

De beste realisatie bij de beste Tattooshop in Sint Niklaas!

Goons & Queens is een “American style” tattooshop nabij het station van Sint-Niklaas. U kunt er verscheidene stijlen zoals realisme, Chicano, letters, portretten, Maori en oosters laten zetten. En er zijn nog tal van andere mogelijkheden. Neem contact met ons op als u uw specifieke tattoo wens met ons door wil nemen. Ons team bestaat uit stuk voor stuk fantastische vaste artiesten met elk hun eigen stijl én we werken samen met de beste internationale tattoo-artiesten! Wat uw wens ook is, laat ons uw tattoo ontwerpen en plaatsen. U zult er een levenlang van genieten.

De piercing shop en het maken van een afspraak

U kunt ook bij ons terecht voor permanente make-up en piercings! We bieden u graag alles wat uw hart begeert als het gaat om kunst en uw lichaam. Geniet alvast bij het zien van onze fotogalerij, onze Facebook- en onze Instagrampage. Doe inspiratie op voor uw piercing, tattoo of permanente make-up en zie hoe super onze plaatsing, piercing en tattoo kunsten zijn. Bij Goons & Queens werken we het liefst met reservaties, maar ook een walk in is zeker bespreekbaar. Tijdens de afspraak krijgt u een drankje en er is wifi beschikbaar. Neem vandaag nog contact met ons op. We kunnen we u snel verder helpen en er zijn korte wachttijden voor het tatoeëren (minder dan een maand). 

Geniet van onze specialisaties in Oost-Vlaanderen

Welkom bij onze tattooshop en piercing studio Goons & Queens. We bieden u de beste tatoeëerders en uitsluitend (internationale) professionele tatoeëerders. Kom langs of maak een afspraak voor een tattoo laten zetten of piercing laten zetten. De specialisaties van ons vaste team zijn:

  • Fine line tattoo
  • Tattoo portrettekeningen
  • American style tattoo
  • Realisme tattoo

Geniet van onze realisaties op Facebook & Instagram en geniet alvast voor van uw volgende perfect geplaatste tattoo en/of piercing door Goons & Queens. 

We nodigen u uit contact op te nemen voor meer informatie, het maken van een afspraak of een vrijblijvende prijsopgave. Ook kunt u een bericht versturen via het contactformulier.

Realisme tattoo Sint Niklaas, Oost-Vlaanderen

Tattooshop - Goons & Queens Sint Niklaas, Sint-Niklaas

Goons & Queens Sint Niklaas

Stationsplein 10 c
Sint-Niklaas

Goons & Queens Sint Niklaas in Google


Website: www.goonsandqueenssn.be

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 18.00
Zaterdag 13.00 - 18.00
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Tattooshop, Tattoo laten zetten, Tatoeëerder, Piercing laten zetten, Piercing studio, Fine line tattoo, Tattoo portrettekeningen, Professionele tatoeëerder, American style tattoo, Realisme tattoo
Rubrieken: Tattoos en piercings

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.