Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Laat al uw wensen van tattoos en piercings uit komen bij tattooshop Ink From The Heart in Brugge

Bij tattooshop en piercingstudio Ink From The Heart in Brugge is iedereen welkom. Bent u benieuwd hoe het zetten van een tattoo of piercing in zijn werk gaat, wilt u een eerste tattoo of piercing laten plaatsen of heeft u de smaak te pakken en komt u voor bijvoorbeeld uw tiende piercing of tattoo? De ervaren medewerkers van Ink From The Heart staan voor u klaar. In deze tattoeagewinkel nemen ze uitgebreid de tijd om naar uw wensen te luisteren en u te informeren over het gehele proces. Ook wanneer u last heeft van littekens denken ze graag met u na over het ontwerpen en zetten van een cover up tattoo.

Tattooshop Brugge, West-Vlaanderen

Tattooshop en piercingstudio Ink From The Heart

Zoals de naam van hun tatoeagewinkel en piercingstudio al aangeeft, hebben ze bij Ink From The Heart in Brugge echt hart voor hun klanten. Kom langs voor

  • Tattoo laten plaatsen
  • Piercing zetten
  • Cover up tattoo zetten

Unieke tatoeages in de omgeving van Brugge

Tatoeages worden vaak gebruikt om een persoonlijkheid of eigenschap te laten zien en meestal staan deze symbool voor speciale gebeurtenissen of mensen. Aangezien ieder mens uniek is, zijn de meeste tatoeages dat ook. Bij Ink From The Heart in Brugge kunt u met uw eigen ontwerp langs komen, maar de medewerkers kunnen ook prachtige schetsen voor u maken. Geef vooral uw wensen en voorkeuren aan zodat hun artiesten gegarandeerd een ongekend ontwerp voor u kunnen maken. En geniet na het zetten van een tatoeage of piercing die helemaal bij u past.

Belangrijke nazorg bij het zetten van een tattoo

U heeft net uw tatoeage door de artiest van Ink From The Heart in Brugge laten zetten. Het is belangrijk om de aankomende tijd extra goed voor uw tattoo en de huid eromheen te zorgen. Het verband dat u heeft gekregen moet minimaal 30 minuten blijven zitten. Wanneer u het verband er af haalt, moet de huid met lauw water gewassen worden en voorzichtig worden droog gedept. Denk er daarnaast aan dat u de eerste twee weken vaseline op uw tattoo moet aanbrengen, extra veel zonnebrand moet smeren als u in de zon gaat en contact met zwemwater moet vermijden.

Neem met vragen of voor een afspraak contact op met Ink From The Heart in Brugge. U kunt ook het contactformulier invullen. 

Tattooshop Brugge, West-Vlaanderen

Tattooshop - Ink From The Heart, Brugge

Ink From The Heart

Dudzeelse Steenweg 54
Brugge


Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag op afspraak
Woensdag op afspraak
Donderdag op afspraak
Vrijdag op afspraak
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Zoekwoorden: Tattooshop, Tattoo laten plaatsen, Tatoeage winkel, Cover up tattoo, Piercingstudio
Rubrieken: Tattoos en piercings

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.