Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Voor verfijnde Italiaanse gerechte moet u bij Bistro Il Divino in Genk zijn

Heerlijk ongedwongen genieten van de Italiaanse keuken in een moderne en klassevolle setting, dat is Bistro Il Divino. Neem kennis van onze heerlijke huisgemaakte lasagne bolognese, klassieke spaghetti gerechten, of verfrissende desserts. Een tafel reserveren voor lunch? Bistro Il Divino is de juiste keuze. Met een uitgebreide menukaart heeft u de keuze voor zowel een snelle hap als uitgebreide lunch. Niet alleen onze Italiaanse gerechten zijn van hoge kwaliteit, u komt ook steeds langs voor de wijnen à la carte. De bistro met verwarmd terras is tevens ideaal voor een snelle zakenlunch. Ook romantisch dineren doet u bij ons. Schuif gezellig aan en geniet van vers bereide pasta precies zoals dat in Italië wordt gemaakt. Zoekt u een bijzondere wijn? Grote kans dat wij deze beschikbaar hebben in onze vinotheca. Het team van Bistro Il Divino verwelkomt u graag.

DSC05434.webp - Bistro Il Divino, Genk

Italiaanse keuken

Onze gerechten zijn vers en huisgemaakt. En dat proeft u! We werken met hoogkwalitatieve producten en bereiden de gerechten aan de hand van de klassieke Italiaanse keuken. Een uitgebreide lunch met vrienden of collega’s? U bent bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen voor een prettige ambiance waar u en uw gezelschap ontspannen kunnen tafelen. Benieuwd naar onze menukaart? Neem gerust een kijkje op de website.

Topwijnen

Bij lekker klassiek Italiaans eten hoort natuurlijk een goede wijn. Wij hebben diverse topwijnen in de vinotheca beschikbaar voor de liefhebber. Houdt u meer van een volle rode wijn of een sprankelende droge witte wijn? Il Divino is bovendien de bistro met verwarmd terras, een heerlijke plek om in goed gezelschap te borrelen. Wij zijn het restaurant in Genk dat een warme, toegankelijke en ongedwongen plek vormt waar u met vrienden, familie of collega's komt proeven van traditionele Italiaanse smaken met een enorme keuze aan Italiaanse topwijnen.

Verse pasta

Bent u een fervent liefhebber van de Italiaanse keuken? Dan kunt u de vers bereide pasta van Bistro Il Divino zeker waarderen. Voor de huisgemaakte lasagne bolognese komen klanten steeds terug. Neem kennis van onze smaakvolle bistro. U neemt vrijblijvend contact op voor onder andere:

  • Lunch en diner
  • Verfijnde Italiaanse gerechten
  • Bistro met verwarmd terras
  • Vinotheca
  • Wijnen à la carte
  • Vers bereide pasta
  • Huisgemaakte lasagne bolognese
  • Spaghetti
  • Desserts

Heeft u nog vragen, wenst u aanvullende informatie en/of wilt u een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op!

DSC05665.webp - Bistro Il Divino, Genk

Bistro Il Divino, Genk

Bistro Il Divino

Marktstraat 24
Genk

Website: www.il-divino.be

Openingstijden
Maandag 8.30 - 0.00
Dinsdag 8.30 - 0.00
Woensdag 8.30 - 0.00
Donderdag 8.30 - 0.00
Vrijdag 8.30 - 1.00
Zaterdag 8.30 - 1.00
Zondag 10.00 - 23.00
Zoekwoorden: Tafel reserveren voor lunch, Verfijnde Italiaanse gerechten, Bistro met verwarmd terras, Vinotheca, Wijnen à la carte, Vers bereide pasta, Menukaart, Huisgemaakte lasagne bolognese, Spaghetti, Desserts
Rubrieken: Italiaanse Restaurants, Restaurants, Restaurant België, Voeding, Bistro

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.