Klik om de kaart te tonen
U gaat hiermee akkoord met ons privacy statement.

Mode Ariane, Sint-Truiden

Heeft u een uitnodiging gekregen voor een speciaal feest zoals een bruiloft of gala? Of gaat u zelf trouwen? Mode Ariane voorziet u graag van de juiste kleding. We hebben kleding voor jong en oud en ook de heren kunnen bij ons terecht. Mochten de confectiematen niet passen dan passen wij de kleding gewoon voor u aan.

Collecties:

  • Bruidskleding, met merken zoals Creations of Leijten (Be the light), Jarice, Ladybird, White One, Sincerity,  Bridal ST.R.EU, Bianco Evento. Voor uw bruiloft wilt u er natuurlijk perfect uitzien. Wij adviseren u graag!
  • Herenkleding: In een Italiaans maatpak ziet u er onweerstaanbaar uit. Kom bij ons langs voor een pak van Emmanuelle Khanh.
  • Kinderkleding: Heeft u bruidsmeisjes of jonker? Ook zij willen er natuurlijk mooi uitzien. Wij verkopen o.a. Hollywood fashion en eigen creaties.
  • Suitekleding: Moeder van de bruid of een andere speciale gelegenheid? Wij hebben ook een ruim aanbod in suitekleding zoals Ladybird en Mia Monta.

De finishing touch van uw outfit zijn de accessoires. Kom bij ons langs voor lingerie, sieraden, schoenen en handtassen.

Neem gerust contact met ons op en kijk op de website voor speciale evenementen.

 

Ariane Bruids- en suitekleding, Sint-Truiden

Ariane Bruids- en suitekleding

Cicindriastraat 1
Sint-Truiden

Website: www.modeariane.be
Website: www.modeariane.com

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 09.30 - 12.00 13.30 - 18.00
Woensdag 09.30 - 12.00 13.30 - 18.00
Donderdag 09.30 - 12.00 13.30 - 18.00
Vrijdag 09.30 - 12.00 13.30 - 18.00
Zaterdag 09.30 - 18.00
Zondag gesloten
Zoekwoorden: Suitekleding, Herenkostuums, Op maat gemaakt bruidskleding, Lingerie, Bruidsschoenen, Kinderbruidskleding, Bruidsaccessoires, Herenkleding
Rubrieken: Bruidskleding

Doel van de gegevensverwerking:
Direct contact met u opnemen, levering van onze diensten verbeteren, opstellen van aanbiedingen of doorsturen aan het door u geselecteerde bedrijf.